GittiGidiyor Kapanıyor (Site Kimin, Neden Kapanıyor , Hesap Silme Nasıl Yapılır?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

GittiGidiyor Kapanıyor (Site Kimin, Neden Kapanıyor , Hesap Silme Nasıl Yapılır?)

GittiGidiyor adlı internet sitesi için son dakika açıklaması geldi. Açıklamada sitenin kapanması kararının alındığı öğrenildi.

Bilim ve Teknoloji 20 Haz 2022 10:20 1
GittiGidiyor Kapanıyor (Site Kimin, Neden Kapanıyor , Hesap Silme Nasıl Yapılır?)

Son dakika : GittiGidiyor kapanıyor.

2016 senesinde Amerika Birleşik Devletleri merkezli küresel e ticaret firması eBay , GittiGidiyor adlı e ticaret sitesinin hisselerinin tamamını satın aldı. Bu satın alma sonrası az önce flaş bir açıklama geldi ve GittiGidiyor'un kapatılacağına yer verildi.

SATICILAR ARTIK ÜRÜN GİREMEYECEK

Edinilen bilgilere göre bu günden sonra satıcıların platforma yeni ürün girişi yapamayacağı bildirildi.

18 TEMMUZ'DA BİTİYOR

Ürün girme işlemleri bugün sona erdi. Bunun ardından 18 Temmuz 2022 tarihinden itibaren ise alıcılar yeni ürün satın alamayacak.

Dünya gazetesinin son dakika olarak aktardığı bilgiye göre, alıcılar ve satıcılar "Hesabım" adlı bölüm üzerinden 5 Eylül 2022 tarihine kadar ulaşabilecekler.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ : NEDEN KAPANDI?

Dünya e ticaret devi eBay'ın aldığı bu karar sonrasında bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada eBay, piyasada devam eden rekabetçi dinamiklerin temelinde alındığına yer verildi. 

GittiGidiyor adlı sayfanın kapanmasının ardından eBay'ın ikinci çeyrek sonuçlarına veya mali yılın tamamı için sonuçlara ciddi etki olmayacağına yer verildi.

UZUN SÜREDİR HİZMET VERİYORDU

GittiGidiyor adlı e ticaret devi , Türkiye'de uzun süredir hizmet veriyordu. İnternet üzerinden alış veriş yapmak isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği sayfaların başında gelen sitenin Temmuz ayından sonra artık Türkiye'de hizmet vermeyeceği ve kapatılacağı öğrenildi. 

Yüksek rekabet nedeniyle alınan karar Türkiye'de gündem oldu.

GİTTİGİDİYOR HESAP SİLME NASIL OLUR?

Öncelikle sisteme giriş yapınız. Sonra "Bana Özel" sayfasında yer alan Bilgilerim kısmına tıklayıp Ayarlarım bölümüne gidiniz. Burada yer alan "Gittigidiyor Üyeliğimi İptal Et"e sekmesine tıklayın ve üyelik iptal işlemlerinizi başlatın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bundan sonra hepsi Trendyol’a