Gıpta Ofis hissesi halka arz sonuçları açıklandı: Kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gıpta Ofis hissesi halka arz sonuçları açıklandı: Kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Son dakika haberi: Gıpta Ofis halk arz sonuçları açıklandı. Peki halka arzda kaç lot verdi? Borsada ne zaman işleme başlayacak?

Borsa 11 Eylül 2023 10:18 1
Gıpta Ofis hissesi halka arz sonuçları açıklandı: Kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

SON DAKİKA HABERİ: GIPTA HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI.

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi AŞ'nin geçen haftalarda çıkan halka arz onayından sonra bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Gıpta Ofis'in talep toplama sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Resmi açıklama şu şekilde:

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi AŞ'nin paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, "Sabit Fiyatla Talep Toplama" yöntemiyle, 6 - 7 - 8 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleşmiştir.

Halka arz birim fiyat 20.90 olarak açıklanmı. olup halka arz edilen 40 milyon TL nominal değerli payların satışı gerçekleştirilmiş; buna göre halka arz büyüklüğü 836 milyon olmuştur.

Halka arzda; Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 5.18 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara ise yaklaşık 11.36 katı oranda talep gelmiştir"

Halka arz sonuç duyurusu şu şekilde:

KAÇ LOT VERDİ?

Gıpta'nın bireyselde kişi başına 8 - 9 lotluk dağıtım yaptığı öğrenildi. TL karşılığına bakacak olursak bireysel yatırımcıların hesabına 167.2 TL ile 187.8 TL'lik hisse verilmiş oldu. Size kaç tane verildi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

GIPTA BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Henüz borsdaa işleme başlama tarihi belli değil. Ancak beklentilerimize göre 14 ya da en geç 15 Eylül'de hissenin borsada işlem görmesi bekleniyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Maalesef vermedi 8 ,9 lot veresiye Ebebek gibi 5 lot verseydi adaletli davranmadı