Gibi Dizisi Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu: İşte 3. Sezon 1. Bölüm Yayın Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gibi Dizisi Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu: İşte 3. Sezon 1. Bölüm Yayın Tarihi

Gibi adlı dizinin yeni sezon ilk bölümü hakkında açıklama geldi. İşte 3. sezon 1. bölüm yayın tarihi.

Kültür Sanat 2 Ağu 2022 11:59 0
Gibi Dizisi Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu: İşte 3. Sezon 1. Bölüm Yayın Tarihi

Gibi adlı dizinin yeni sezon ilk bölüm tarihi belli oldu.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesine ulaşan Gibi adlı dizi, izleyicilerin büyük sevgisini kazandı. Feyyaz Yiğit'in usta oyunculuğu ile renk kattığı dizinin yeni sezonu hakkında son dakika açıklaması geldi. 

Edinilen bilgilere göre başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan isimli oyuncuların oynadığı Gibi dizisi, 3. sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. 

Çekimler için hazırlıkların sürdüğü Gibi dizisinin yeni bölümlerinin her hafta Cuma günü seyirciyle buluşacağı açıklanırken 3. sezon ilk bölümünün 7 ekim tarihinde Exxen üzerinden yayımlanacağı öğrenildi.

Gibi dizisinin konusu : Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, Gibi dizisinde öne çıkan iki isim olmaktadır. Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir.

EXXEN ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen adlı platformun ücretlerine baktığımızda iki seçeneğin karşımıza çıktığı görüldü. İlk seçenek, reklamlı  diğer seçenek ise reklamsız seçenek oluyor. Reklamlı olan üyeliğe baktığımızda ücretin aylık 19.90 TL olduğu, reklamsız olanın ise ayda 29.90 TL olduğu görüldü. Reklamlı üyeliği yıllık almak isteyen kişi aylık 199.2 TL verecek ve aylık 16.6 TL vermiş olacak. Reklamsızda ise 298.8 TL yıllık peşin ücret alınıyor. Bu da ayda 24.9 TL'ye denk geliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç