Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kampı Sonuçları: İşte GSB Kamp Başvuru Sonuçları Sayfası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kampı Sonuçları: İşte GSB Kamp Başvuru Sonuçları Sayfası

Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik kampı başvuru sonucuna bakılacak internet sitesi paylaşıldı. İşte yapılan açıklama ve gsb kamp başvuru sonuç sayfası.

Yaşam 11 Haz 2022 20:26 0
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Kampı Sonuçları: İşte GSB Kamp Başvuru Sonuçları Sayfası

Gençlik kampı başvuru sonuçları sorgulama sayfası.

Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi sayfası üzerindne yapılan son dakika açıklamasında kamp başvuru sonuçlarının açıklandığına , sonuçlara internet üzerinden erişilebileceğine yer verildi. 

Geçen haftalarda başvurusu alınan gençlkik kamplarının başvuru sonuçları hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlk 5 dönem için en geç 11 Haziran 2022 tarihinden sonra,

Sonraki dönemler ise en geç 11 Temmuz 2022 tarihinde https://gencizbiz.gsb.gov.tr  adresinde ilan edilecektir.

- Gençlik kampları atama sonuçları, https://gencizbiz.gsb.gov.tr adresi sonuç açıklama kısmından başvuru esnasında verilen bilgiler ile bireysel olarak görüntülenebilecektir. Kampa katılmaya hak kazananlar sistem üzerinden indireceği başvuru belgesini gitmeye hak kazandığı kamp döneminin başlama tarihinden en geç 7 gün öncesine kadar gençlik merkezlerine giderek onaylatması gerekmektedir. 

- Başvuru formunun gençlik merkezine teslim edildiği tarihte 18 yaşını doldurmamış kampçıların başvuru formunun velisi tarafından imzalı olarak gençlik merkezine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

- Yaş gruplarının belirlenmesinde ay, gün ve yıl baz alınacaktır. Kamplara 12 ve 25 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilmektedir."

https://e-genc.gsb.gov.tr/EGenc/BasvuruSonuc sayfası üzerinden başvuru sonucunuzu görüntüleyebilirsiniz. Bu sayfaya gittiğinizde ekranda sizden istenen TC Kimlik No, Ad Soyad ve Doğum Tarihi bilgilerini girerek sonucunuzu öğrenebilirsiniz. 

Size kamp çıktı mı? Aşağıdaki yorum kısmından kamp sonucunuzu paylaşarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç