Gençlik ve Spor Bakanlığı 25 müfettiş yardımcısı alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gençlik ve Spor Bakanlığı 25 müfettiş yardımcısı alımı yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı 25 memur alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan personel alımının başvurusuna dair detaylar yazımızda.

Kariyer Kapısı 25 Ağu 2023 08:59 0
Gençlik ve Spor Bakanlığı 25 müfettiş yardımcısı alımı yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı 25 memur alacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında müfettiş yardımcısı kadrosuna 25 memur alımı yapılacağına yer verildi.

Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

-14/7/1964 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları taşımak,

-Hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve iktisadi ve idari bilimler fakülteleri veya sınav duyurusunda belirtilen ve en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmak veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak,

-Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak,

-Sağlık durumu, yurdun her yerinde görev yapmaya ve hür türlü iklim koşullarında yolculuk etmeye elverişli bulunmak,

-Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 ve 2023 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS A Grubu) birinden KPSS P-48 puan türünden 80 (seksen) ve üzerinde puan almak kaydıyla, başvuruda bulunanlardan en yüksek puan sıralamasına göre ilk 500 aday arasında bulunmak. Sınava girmeye hak kazanan sonuncu aday ile aynı puana sahip aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü giriş sınavına alınacaktır.

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak ve e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı/Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet adresi üzerinden yapılacak. Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç