Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları açıklandı: 15 modeli kapsayacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları açıklandı: 15 modeli kapsayacak

Son dakika haberi: Üniversiteli öğrencilere vergisiz telefon ile ilgili Mehmet Şimşek'ten son dakika açıklaması geldi. İşte haberin detayları.

Ekonomi 26 Ağu 2023 11:02 1
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları açıklandı: 15 modeli kapsayacak

Bakan Şimşek ayrıntıları açıkladı: İşte gençlere vergisiz telefon ayrıntıları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında yer alan ‘gençlere vergisiz telefon’ müjdesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı son dakika açıklamasında 15 model üzerinde çalışma yapıldığını ve Türkite'de üretim yapan firmaların kapsama dahil edileceğini duyurdu. İşte son dakika haberinn detayları finans7.com'da.

Hürriyet’ten Ebru Karatosun’un haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gençlere vergisiz telefon için 15 model üzerinde çalışma yapıldığını söyledi.

Bakan Şimşek’in, “Türkiye’de yerli üretim yapan firmalar dahil edilecek. Bunu yaparken aynı zamanda cari açığı da düşünmemiz gerekiyor. Cari açıktan dolayı Türkiye’de üretim yapan firmalar bu kapsama dahil edilecek. 60 milyar Dolar cari açığımız var, bunu düşünerek hareket edeceğiz” dediği belirtildi.

NE ZAMAN?

Vergisiz telefon ile ilgili çalışmanın önümüzdeki günlerce yapılacak olan Kabine Toplantısında görüşülmesi ve meclisin 1 Ekim'de açılması sonrası başvuruların başlaması bekleniyor. Başvuru başladığında finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için takipte kalın ve aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
ya nedir bu telefon aşkı oldu olmadı bu nedir ya millet sıkıntı çekiyor kahkmis telefon diyonuz