Gençlere Taşıt, Elektronik, Telefon ÖTV İndirimi Açıklaması Geldi mi Ne Zaman? Son Dakika Cumhurbaşkanı Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gençlere Taşıt, Elektronik, Telefon ÖTV İndirimi Açıklaması Geldi mi Ne Zaman? Son Dakika Cumhurbaşkanı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün birçok başlıkta yeni yol haritasını açıkladı. Peki ÖTV indirimi var mı?

Ekonomi 28 Ekim 2022 19:20 0
Gençlere Taşıt, Elektronik, Telefon ÖTV İndirimi Açıklaması Geldi mi Ne Zaman? Son Dakika Cumhurbaşkanı Açıklaması

Cumhurbaşkanı'ndan ÖTV indirimi , telefonda , bilgisayarda ÖTV indirimi müjdesi geldi mi?

1 aydan fazladır konuşulan program bugün gerçekleşti. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenen programda kürsüye geçen Erdoğan, 1 saat 45 dakikalık bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada 20 senedir yapılanlara değindi ve bundan sonra yapılacaklar hakkında bilgiler verdi. Eğitimden sağlığa, ekonomiden sanayiye, üretimden ihracata, adaletten istihdama birçok konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılını başlattıklarını söyledi. 

TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIKLARI ŞU ŞEKİLDE:

Türkiye Yüzyılı sürdürülebilirliğin yüzyılıdır. Ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme alanlarında tüm kurumlarımızla birlitke ortak hedeflere yürüyeceğiz.

Türkiye Yüzyılı huzurun yüzyılıdır. Dünya derin ekonomik adaletsizlikten savrulmalar yaşarken biz tam ortasında bulunduğumuz sıkıntılı fotoğraftan ayrışıyoruz.

Türkiye Yüzyılı başarının yüzyılıdır. Ülkemizi daha nice başarılarla, enlerle tanıştırarak ülkemizi zirveye çıkartmakta kararlıyız.

Türkiye Yüzyılı güven ve istikrarın yüzyılıdır. İstihdam gücünü kazanan ülkemiz güven ve istikrar iklimi sayesinde bunu elde etmiştir. Gücü artan Türkiye'nin istikrarına sahip çıkması halinde ulaşamayacağı hedef yoktur. Ülkemize eser ve hizmet kazandırmaya devam edeceğiz.

Türkiye Yüzyılı üretimin yüzyılıdır. Sanayiden tarıma her alanda dünyadaki rekabet gücümüzü artırıyoruz. Türkiye'yi en büyük sanayi ve ticaret merkezlerinden biri haline getireceğiz.

Türkiye Yüzyılı verimliliğin yüzyılıdır. Salgın ve savaşın tetiklediği ekonomik dalgalanmalar krizleri derinleştirirken biz bu kötü krizden ayrışmayı başardık. Türkiye ekonomi programını da verimlilik üzerine inşa ediyoruz. Yeşil kalkınma devrimine katkı verecek faaliyetleri geliştireceğiz.

Türkiye Yüzyılı gücün yüzyılıdır. Kazandığımız her başarı ülkemizin gücüne güç katmaktadır. Ülkemizin siyasi ve ekonomik bir güç olarak küresel yükselişini daha da geliştireceğimiz altyapımızla sürdüreceğiz. Duraklamaya ve gerilemeye izin vermeden büyük Türkiye'nin inşasını tamamlayacağız.

Türkiye Yüzyılı dijitalin yüzyılıdır. Ülkemizi metaverse'ten blokzincire ülkemizi her alanda en üst seviyeye çıkaracağız.

Türkiye Yüzyılı iletişimin yüzyılıdır. Ülkemizle diğer ülkeler arasındaki iletişimi hızlı ve şeffaf hale getirecek düzenlemeleri milli güvenliğin teminatı olarak görüyoruz. Dezenformasyona karşı etkili tedbirler almayı sürdüreceğiz.

Türkiye Yüzyılı bilimin yüzyılıdır. Bilimin ilerleyişinin insanlığı nasıl etkileyeceğinin tartışıldığı farklı bir dönemden geçiyoruz. Yürütülen bilimsel çalışmaları destekleyerek bu alanda da söz ve iddia sahibi olacağız.

Türkiye Yüzyılı kalkınmanın yüzyılıdır. Küresel krizler karşısında kendi önceliklerimizi korumayı başardık. Her alanda gelişmiş ülkelerin önüne geçecek altyapıyı daha da geliştireceğiz. Yeni bir ekonomik sosyal kalkınma atılımını gerçekleştirmenin eşiğindeyiz.

Türkiye Yüzyılı barışın yüzyılıdır. Savaşların ve çatışmaların arttığı bir dönemde tüm taraflarla eşit bir ilişki geliştiren tek ülke konumundayız. Çok yönlü dengeler üzerinde hem masa hem sahada sergilediğimiz insani duruş daha çok takdir topluyor.

Türkiye Yüzyılı değerlerin yüzyılıdır. Kadim değerleri yeni gerçekler ışığında geliştirerek sonraki nesillere aktaracağız.

Türkiye Yüzyılı haklının yüzyılıdır. Temel özgürlüklerin eksiksiz kullanılması için haklının güvencesi ve doğrunun tarafı olacak bir demokrasi işleyişinin tarafı olmak istiyoruz. Hiçbir ayrım olmadan herbir bireyin hakkını teminat altına alacağız.

Türkiye Yüzyılı şefkatin yüzyılıdır. Bizim sesimiz aynı gürlükte çıkmaya devam etmiştir. Sosyal destekler başta olmak üzere vatandaşımıza daha kuşatıcı hizmetler sunacağız.

Türkiye Yüzyılı istiklalin ve istikbalin yüzyılıdır. Bugün güçlüyüz yarın daha da güçlü olacağız. Yeni projeler ve programlar peşinde koşmaya devam edeceğiz.

Türkiye Yüzyılı gençlerin yüzyılıdır. İstikbalimizin teminatı gençlerimizi en üst düzeyde yetiştirmek için gerekli altyapıyı tamamladık. Gençlerimizi, değerlerine bağlı ne istediğini bilen bireyler olarak geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz.

ELEKTRONİKTE, TAŞITTA ÖTV İNDİRİMİ GELDİ Mİ?

Bugün en merak edilen konu , elektronikte ve taşıtta gençlere ÖTV indirimi müjdesiydi. Ancak AK Parti yetkilileri, seçim beyannamesinin bugün yayınlanmayacağını, bugün sadece ana başlıklarla Türkiye Yüzyılı  programının açıklandığını söyledi.

Teşıtta, elektronikte ÖTV indiriminin gelecek günlerde açıklanacağı bildirildi. Açıklama gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç