Gençlere ÖTV'siz telefon ve bilgisayar, evleneceklere faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi: Erdoğan açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gençlere ÖTV'siz telefon ve bilgisayar, evleneceklere faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi: Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vergisiz telefon ve bilgisayar ile faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi hakkında son dakika açıklamasında bulundu.

Finans Magazin 7 Ağu 2023 19:38 1
Gençlere ÖTV'siz telefon ve bilgisayar, evleneceklere faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi: Erdoğan açıkladı

Gençlere vergisiz telefon, bilgisayar ve 150 bin TL evlilik kredisi açıklaması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında kabine kararlarını duyurdu. Kabine kararlarına baktığımızda gençleri ilgilendiren önemli kararların yer aldığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada gençlere seçim sürecinde verilen sözlerin kabinede uzun uzadıya görüşüldüğünü söyledi. Gençlere faizsiz, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL'lik evlilik kredisi ve vergisiz telefon konuları ele alındı.

Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Her bir vatandaşımıza gösterdiği sabır vefa ve fedakarlığı için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu tarihi dönemeci de güzel bir şekilde tamamladıktan sonra Türkiye Yüzyılı basamaklarını beraberce çıkmaya devam edeceğiz. Her alanda Türkiye destan yazmaktadır. 2 haftalık süreçte iştirak ettiğimiz etkinliklerde bu hakikati tekrar gördük.

Son kabine sonrası toplam 1102 adli yargı hakimi ve Cumhuriyet savcısı ile idari yargı hakiminin kura heyecanına ortak olduk. Meclisin açılması ile başörtüsü ve ailenin korunması düzenlemesi başta olmak üzere milletimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Sivil ve özgürlükçü bir anayasa ile ülkemizi buluşturmak istiyoruz. Bununla ilgili hamlemizi önümüzdeki günlerde yapacağız.

Ertesi gün PMYO'lardan 2089 polis memurumuzun yemin töreni için Gölbaşı'ndaydık. Emniyetin tüm kademelerine 17*25'ten itibaren aldığımız, 15 Temmuz sonrası hız verdiğimiz tedbirlerin ne kadar isabetli olduğunu bu törende gördük.

Sprocularımız toplam 3 bin 883 madalya kazanarak yüzümüzü ağarttı. Filenin efeleri sonrası genç haltercilerimiz kürsüyü kimseye bırakmadı. Dün ise millet olarak hepimizin göğsünü kabartan bir başka zafere tanııklık ettik. Mete Gazoz altın madalya kazanarak bize büyük bir gurur yaşattı. Farklı branşlarda İstiklal Marşımızı dünyaya dinleten herkesi tebrik ediyorum.

2024 Paris Olimpiyat oyunları, Türk Sporunun yüz yılın başarılarını sergileyeceği arena olacak. İstikbalimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmayı, her alanda desteklemeyi sürdüreceğiz"

GENÇLERE VERİLEN SÖZLER

"Seçim beyannamemizde gençlerimize verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Bunları adım adım hayata geçireceğiz. Kabinede uzun uzadıya görüştük. Cumhurbaşkanı yardımcımız hükümetimiz için bir yol haritası ollarak Orta Vadeli program sundu. İş dünyası sendikalar, odalar ve sivil toplum temsilcilerimizle hazırlanıyor. Eylül ayında açıklanacak orta vadeli programın 85 milyonun tamamına rehberlik edeceğine inanıyorum"

BAŞVURU SÜRECİ: TAKVİM AÇIKLANACAK

Seçim sürecinde gençlere verilen en önemli sözler, 10 GB ücretsiz internet, ÖTV'siz telefon ve bilgisayar ile evlenecek gençlere 150 bin TL evlilik kredisi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bu konularda çalışmaların hızlandığını ve Orta Vadeli Programda bu konuların takviminin duyurulacağını söyledi. Eylül ayında takvim yayınlanacak ve Ekim ayı sonunda hem evlilik kredisi hem de vergisiz telefon ile bilgisayarın yürürlüğe girmesi bekleniyor. Süreç belli olduğunda, başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden Finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
lise mezunlarina da vergisiz verin