Gençlere faizsiz evlilik ve iş kurma kredisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gençlere faizsiz evlilik ve iş kurma kredisi

Son dakika haberi: İş kuracak vatandaşlara, evlenecek gençlere faizsiz kredi verileceği açıklandı. İşte gelen açıklama.

Kredi 24 Nisan 2023 15:48 1
Gençlere faizsiz evlilik ve iş kurma kredisi

İş kuracaklara ve evleneceklere faizsiz kredi verilecek.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde düzenlenen TOGG batarya üretim tesisinin temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada gençlere, evleneceklere seslendi. Evlenecek gençlere destek verileceğini söyleyen Erdoğan, "Gençler, evliliğe karşı durmak yok. Siz bu LGBT'cilere bakmayın. Bu CHP LGBT'ci, İyi Parti LGBT'ci, HDP LGBT'ci. Cumhur İttifakı, kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor" ifadelerini kullandı.

EVLENECEKLERE, İŞ KURACAKLARA KREDİ

Evlenecek gençlere ve iş kuracak gençlere seçimden sonra faizsiz kredi desteğinin verileceğini, bunun için aile ve gençlik bankasının kurulacağını söyleyen Erdoğan, "Bunun yanında girişimci gençlerimizin de yanında olacağız. Gençlerimizin bu noktada gönül huzuruyla yuvalarını kurabilmeleri için 2 yılı ödemesiz, 48 ay vadeli, 150 bin lira faizsiz kredi vererek evliliklerini teşvik edeceğiz"

VERGİSİZ CEP TELEFONU VE BİLGİSAYAR

Üniversiteye yeni başlayacak gençlere bir kez vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabilme fırsatı sunulacağını söyleyen Erdoğan, "Üniversiteye yeni başlayan gençlerimize bir kez vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanıyoruz. Ailenin huzurunun önemli bir unsuru olarak gördüğümüz istihdamı güçlendirmek için her haneden en az bir kişinin işe girmesini sağlayacağız" dedi.

BAŞVURU

Başvurular seçimlerden sonra başlayacak. Başvuru süreci başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
secimden sonra 🤣 once deil yani