Genç Kızı Çırılçıplak Soyup Videosunu Çeken 2'si Kadın 3 Kişi Hakim Karşısına Çıkacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Genç Kızı Çırılçıplak Soyup Videosunu Çeken 2'si Kadın 3 Kişi Hakim Karşısına Çıkacak

Selçuklu'da meydana gelen skandal olay sonrası savcılık hızlı davrandı ve hemen iddianame hazırlandı. Genç kıza işkence edenler yargılanacak.

Son Dakika 16 Nisan 2022 10:59 0
Genç Kızı Çırılçıplak Soyup Videosunu Çeken 2'si Kadın 3 Kişi Hakim Karşısına Çıkacak

21 ve 27 yaşındaki kadınların boynuna ip bağlayarak zorla rezidansa götüren, burada ona işkence edip ona cinsel istismarda bulunan kişiler hakim karşısına çıkacak. Korkunç olay sonrası iddianame hazırlandı ve saldırganlar hakkında istenen cezalar belli oldu.


Türkiye'de günlerdir 21 yaşındaki Demet A 'ya ve 27 yaşındaki Merve K'ya yapılan işkence konuşuluyor. 10 Nisan'da meydana gelen olayda, genç kızların vücudunda sigara söndüren, saçlarını ustura ile kesen ve üzerindeki kıyafetleri çıkararak onlara işkence yapan 41 yaşındaki Murat Demirci, nişanlısı 24 yaşındaki Sara Demir ve onların arkadaşı 22 yaşındaki Tuğba Demirci hakkında devam eden soruşturma tamamlandı ve iddianame hazırlandı.


Hazırlanan iddianameye baktığımızda şüpheliler hakkında birden fazla kişi tarafından birlikte silahlı tehdit, birden fazla kişi tarafından gece vakti konutta yağma, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hakaret ve mala zarar verme' suçlarından 31.5'er yıla kadar ceza verilmesi istendi. Söz konusu iddianameye baktığımızda şüphelilerin fikir ve eylem birliği içinde hareket ettiği, Merve K'nın kıyafetlerinin makas ile kesilmesi nedeniyle de mala zarar verme suçu olştuğu bildirildi. Merce K isimli kıza yönelik hakaret ve küfür dolu kelimeler kullanıldığı ve bunun onur şeref saygınlığa saldırı olduğu, hakaret suçu da işlendiğine yer verildi.


Merve K'nın telefonunu ve çantalarını zorla alarak yağma yaptıkları, sonra da etkin pişmanlık göstererek bunları iade ettiler. Cop, makas, bıçak gibi aletler silahtan sayıldı ve bunlarla Merve K'nın evden çıkması engellendi. Yine bu aletlerle 2 kadın tehdit edildi.


OLAY NASIL OLDU?

Söz konusu olayda bir kafe işleten Murat D isimli kişi, yanına sevgilisi ve ortağı olan Sara D ve arkadaşları Tuğba D'yi aldı ve eski elemanları olan Demet A'nın işlettiği kafeye gitti. Genç kızı arayıp önemli meseleler hakkında konuşmak istediğini söyleyen Murat D., dışarı çıkınca Demet ve diğer kadın arkadaşını zorla araca alarak götürdü.


Demet'in boğazına ip bağlanmış ve bu şekilde götürülmeye çalışılmış. Bağırmaya çalışan kadın yardım isteyemedi. Şüpheliler genç kızı Selçuklu'da stüdyo dairelerden birine götürdü ve yakalanmamak için genç kızı arka kapıdan aldı. El ve ayaklarını bağlayıp ona işkence etmeye başladı.


SEN Mİ AYARTTIN?

Şüphelilerden Sara D isimli kadının genç kıza bağırıp Sevgilim Murat'ı sen mi ayarttın? dediği, Demet'in ise onu abisi gibi gördüğünü, çocuklarından birkaç yaş büyük olduğunu, kendini taciz etmesi nedeniyle kafedeki işinden ayrıldığını söyledi.


Buna rağmen Sara D'nin genç kıza inanmadığı ve işkence ettiği, onu çırılçıplak soyup üzerinde sigara söndürdüğü, saçını önce makasla , daha sonra bıçakla kestiği, bu anları ise cep telefonuna kaydettiği ortaya çıktı.


Serbest kalması sonrası polise giden Demet A. , o kafede 1,5 ay çalıştığını , daha sonra ayrıldığını söyleyerek, "Yanında çalıştığım süre boyunca beni hem sözleri ile hem de hareketleri ile taciz ediyordu. Sürekli yüzümü ellemeler, yaşın bir önemi olmadığı yönünde sözler söylüyordu. Ailemde buranın uygun olmadığın söyledi ve oradan ayrıldım. Olay gecesi önemli bir konu konuşacağını söyleyip beni dışarı çağırdı." ifadelerini kullandı.


ÇIPLAK VİDEOMU ÇEKTİLER


İp ve bıçak zoru ile alıkonulduğunu söyleyen Demet A. "Çırılçıplak soyup videoya çektiler. Yüzümde sigara söndürüp, saçımı makas ve bıçakla kestiler. Ne kadar yalvarsam da bırakmadılar. Beni tecavüz ettirmekle tehdit ettiler. Cinsel istismarda bulundular." dedi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç