Genç Kız, Sosyal Medya Mesajlarını Gören Babasını Öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Genç Kız, Sosyal Medya Mesajlarını Gören Babasını Öldürdü

KAyseri'de meydana gelen olayda genç bir kız , tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürmüştü. Genç kız 10 yıl hapse mahkum edildi.

3.Sayfa 21 Nisan 2022 19:37 0
Genç Kız, Sosyal Medya Mesajlarını Gören Babasını Öldürdü

Kayseri'de feci bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda bir kız, tartıştığı babasını öldürdü.


Bundan 8 ay önce meydana gelen olayda Kayseri'de Melikgazi İlçesi'ne bağlı olan Gesi Fatih Mahallesi'nde, Saffet Arıkan Bedük Vaddesi'nde bulunan bir evde meydana gelen feci olayda, 15 yaşındaki C.C. isimli kız, 42 yaşındaki babası Cumaali C isimli kişi ile tartışmaya başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı baba ile kızı arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Büyüen kavga sonrası 15 yaşındaki kız, mutfağa gitti ve eline aldığı bıçakla babasının yanına gelerek onu babasının göğsüne , boynuna ve sırtına saplamaya başladı. Aldığı bıçak darbeleri sonrası kanlar içinde yerde kalan adamın , bölgeye gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde hayatını kaybettiği tespit edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, 15 yaşındaki kızı gözaltına alarak emniyete götürdü. Cansız şekilde yerde yatan baba ise olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemesi sonrası morga kaldırıldı.


Gözaltına alınan 15 yaşındaki kız, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Daha sonra hazırlanan iddianame Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve yargılama süreci başladı. 15 yaşında iken babasını öldüren kız, SEGBİS ile dava duruşmasına katıldı. Duruşma öncesi Savcı mütalaasını açıkladı ve tutuklu sanığın üst soyu öldürme suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti ise aldığı karar ile C.C. isimli kızı 10 yıl hapse mahkum etti.


"SOSYAL MEDYADAN BİRİ İLE KONUŞMALARIMI GÖRDÜ"


10 yıl hapis cezası alan genç kız, daha önceki duruşmada verdiği ifadesinde babasının annesini aldattığını söyledi ve boşanma aşamasında olduklarını ifade etmişti. 16 yaşındaki kız ifadesinde, "Babamdan hiç sevgi göremezdim. Sosyal medyadan yaptığım bir konuşmayı gördü, yanlış anladı. Tartıştık, kavga ettik, sonra aradan birkaç ay zaman geçti. Elime 2 bıçak aldım. Babam uyurken yanına gittim. Duymasını istediğim bazı sözler söyledim. Uyanmadı. Başında bir süre bekledim ardından odaya gidip bir süre ailemi düşündüm, ardından da babamı öldürmeye karar verdim. Babamı bıçaklamaya başladım. Yorganla bana engel olmaya çalıştı. Annem de sesi duyarak beni babamın üzerinden almaya çalıştı. Babamın boğazını sıkmaya başladım. Gözleri oynuyordu. Hareket etmiyordu. Odama giderken, babam ölmemişti. Annem, polise haber verdi. Polisler gelene kadar da odamda bekledim" dedi


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç