Genç Kadın Önce Sevgilisini Sonra Kocasını Öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Genç Kadın Önce Sevgilisini Sonra Kocasını Öldürdü

Aydın Efeler'de meydana gelen olayda daha önce sevgilisini öldüren, cezaevinden izinli çıkıp evlenen kadın, bu sefer eşini öldürdü.

Haberler 7 Mayıs 2022 16:13 0
Genç Kadın Önce Sevgilisini Sonra Kocasını Öldürdü

Seri katil kadın önce sevgilisini sonra eşini öldürdü. Aydın'ın Efeler İlçesi'nden ilginç bir haber geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Efeler'de bir kişi karısının saldırısına uğradı ve yaralandı. Karısının yaraladığı bu kişi kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre Efeler İlçesi Orta Mahallesi'nde 209. Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki E.B. isimli kadın, 24 yaşındaki eşi Doğukan B isimli kişi ile tartışmaya başladı. İki isim arasında çıkan ve kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kadın, mutfaktan aldığı bıçakla kocasına saldırdı ve onu bıçakladı. 

Sesleri duyan komşuları hemen bölgeye geldi ve Doğukan B. isimli kişiyi yerde kanlar içinde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelene kipler , yapılan ilk müdahalesinin ardından 112 acil sağlık ekipleri tarafından ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Hastaneye getirilen ve doktorların hayata döndürmek için yoğun çaba harcadığı 24 yaşındaki Doğukan B. isimli kişi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatıı kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri ise , eşini bıçaklayan kadını gözaltına alarak karakola götürdü. 

DAHA ÖNCE DE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Kadının bundan 5 yıl önce de cinayet işlediği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre E.B isimli kadının 2017 senesinde Kurtuluş Mahallesi'nde bir eğlence mekanında çalıştığı ve burada işyeri sahibi 27 yaşındaki T.A. isimli kişiyi bıçakla yaraladığı ve onu öldürdüğü ortaya çıktı.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ

O olay sonrası tutuklanan ve cezaevine gönderilen bu kadın, pandemi izinleri kapsamında eve gönderilmiş. Bu süreçte Doğukan B. ile evlenen kadın , onu da öldürdü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç