Genç kadın, ilişki yaşadığı öğretmeni okulda vurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Genç kadın, ilişki yaşadığı öğretmeni okulda vurdu

Kayseri'de meydana gelen olayda bir öğretmenle ilişki yaşayan kadın, okulda onu vurdu.

3.Sayfa 5 Nisan 2024 0
Genç kadın, ilişki yaşadığı öğretmeni okulda vurdu

Kayseri'de öğrenci velisi ile ilişki yaşadığı için vurulan öğretmen şikayetinden vazgeçti.

Kayseri'nin Kocasinan İlçesi'nde meydana gelen olayda, Şehit Haldun Ateş İlkokuluna giden Şehriban A isimli kişi, gnül ilişkisi yaşadığı Kasım K. ile müdür odasında konuştu ve tartışmaya başladı.

Tartışma büyüdü ve kadın, gönül ilişkisi yaşadığı öğretmeni yanındaki tabanca ile vurdu. 

Öğretmen hemen şehir hastanesine kaldırıldı ve tedaviye alındı. Kadın hakkında ise tutuklama kararı verildi.

Olay ile ilgili iddianame hazırlandı ve kadın hakkında, öldürmeye teşebbüs etme suçundan müebbet hapis cezası istendi.

3 YIL ÖNCE TANIŞTIK

Şehriban A. adlı kişi, iddnamaede şu ifadeleri kullandı:

"Kasım, kızımın öğretmeni olur. 3 yıl önce tanıştık, sonra 'Bana sen çok güzel kadınsın, eşin seninle ilgilenmiyor, sen daha iyilerine layıksın' diye aklımı çelmeye çalıştı. Birkaç ay sonra da sevgili olmak istedi. Sonra birlikte gezmeye başladık ardından belli bir süre sonra evinde rızamla cinsel birlikteliğimiz oldu. Süslü cümleler kullandı, bana çok iyi davrandı. 'Boşan, evlenelim' dedi. Kasım'dan hamile kaldım. Kasım da çocuğu istemediğini ve kürtaj olmamı söyledi. Doktora bile gittim. Resmi eşimin imzası olmadığı için kürtaj olamadım. Çocuğum dünyaya geldi. Kasım, çocuğu sonrasında kabul etti, ihtiyaçlarını karşıladı. Kasım'ın başka kadınlar ile mesajlaştığını gördüm. Bu yüzden aramız açıldı"

Olay günü okula gittiğini söyleyerek kadın, Kasım'ın kendisine yalan söylediğini söyleyerek, "'Neden yalan söylüyorsun' dedim. Kasım da beni kolumdan tutarak, itekledi. Okul müdürü bizi gördü ve yukarı çıkmamızı istedi. Müdür yardımcısının odasında, çocuğun babasının Kasım olduğunu söyledim. Kasım sinirlendi ve 'Çocuk benden değil' dedi. Üzerime gelip, itekleyince kendimi kaybettim. Sinirlendim ve çantamda bulunan silahı çıkardım. Amacım, Kasım'ın gözü önünde kendimi öldürmekti. Silahı kendime doğru çevirmek isterken aniden ateş aldı. Korktum. Silahı karnıma götürerek, kendimi de öldürmek istedim. Müdür yardımcısı bana engel olmak isterken şarjör yere düştü; ben de silahı bıraktım. Kasım'a zarar verme niyetim yoktu. Olay tamamen kazara oldu. Başının kanadığını görünce paniğe kapıldım. Yaptığım hatanın farkındayım, pişmanım" dedi.

Kasım K'nın ifadesi alındı ve bu isim, şikayetini geri çekti. Olay anını hatırlamadığını söyleyen bu kişi, merminin nasıl isabet ettiğini de hatırlamadığını söyledi.

Önümüzdeki günlerde dava görülecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç