Gazeteci Fatih Portakal 'Seçim Tarihi Belli Oldu' Diyerek Duyurdu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gazeteci Fatih Portakal 'Seçim Tarihi Belli Oldu' Diyerek Duyurdu!

Gazeteci Fatih Portakal, youtube kanalı üzerinden yaptığı açıklamada Erdoğan’ın sözlerine hatırlatarak 2023 seçimleri için tarihi verdi. İşte haberin detayları.

Haberler 26 Ekim 2022 19:56 1
Gazeteci Fatih Portakal 'Seçim Tarihi Belli Oldu' Diyerek Duyurdu!

Türkiye seçime doğru giderken seçim tarihi merak konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gazeteci Fatih Portakal çok konuşacak bir iddiayı ortaya attı. İşte haberin detayları...

Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından yola çıkarak seçim tarihini bulduğunu öne sürerken 28 Mayıs 2023 Pazar günü genel seçimlerin yapılacağıı iddia etti. 

Youtube kanalı üzerinden yayın yapan Fatih Portakal seçim tarihi ile ilgili yaptığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

“Konuşulan seçim Haziran ayına kadar olacak ama dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ipucunu verdi. Ben de oradan yakaladım, yakaladıktan sonra tarih de veriyorum size. Tabi büyük konuşmuyorum ama seçimin tarihi 28 Mayıs 2023 Pazar gününe kimselere randevu vermeyin sandık 28 Mayıs 2023 Pazar günü önümüze gelecek. ‘Sen nereden biliyorsun?’ bu diyecek olursanız şuradan çözümlemeye çalıştım. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yine o açılış konuşmasını yaparken ‘7 ay sonra seçim olacak’ dedi. Sayın bakalım şimdi Ekim ayındayız, hemen açıp telefondan baktım takvime o Pazar hangi tarihe geliyor. Bir baktım 28 Mayıs. Bu tarihte sandık önümüze gelecek. ‘Neden biliyor musunuz?’ çünkü bilinçaltı, bu demek ki iktidar partisinde biliniyor. Erdoğan’ın çevresi tarafından ve Erdoğan tarafından da biliniyor. Hatta ve hatta Devlet Bahçeli de bu tarihi biliyor. 6-7 ay sonra veya 7-8 ay sonra da diyebilirdi o zaman ben size bu tarihi veremezdim ama 7 ay demek ise Mayıs ayı."

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ne kadar gereksiz bir bilgi.Ha mayıs ha haziran.Arada sanki yıl var.Boşyere kafanızı yormuşsunuz bence.