Garanti BBVA'dan Yüksek Emekli Maaş Promosyonu: Başvuru Nasıl Promosyon Ne Kadar 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA'dan Yüksek Emekli Maaş Promosyonu: Başvuru Nasıl Promosyon Ne Kadar 2022

Garanti Bankası emeklilere yükske miktarda banka promosyonu ödemesi yapıyor. İşte promosyon detayları.

Emekli Haberleri 4 Ağu 2022 15:37 10
Garanti BBVA'dan Yüksek Emekli Maaş Promosyonu: Başvuru Nasıl Promosyon Ne Kadar 2022

Garanti Bankası emekli maaş promosyonu.

Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, maaşı Garanti'den alan emeklilere promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Bankanın resmi sayfasında emekliler için yapılan açıklamasına baktığımızda 7 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapıldığı görüldü. 

"Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara; 7.500 TL’ye varan ödül!" başlığı ile Garanti BBVA resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamaya baktığımızda kampanya başvurularının başladığı görüldü. 

7250 LİRA NAKİT PARA 250 TL DAVET

"Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 7.250 TL’ye varan nakit promosyon!" ifadeleri ile yayımlanan banka promosyon duyurusunda emekli arkadaşını getirenlere bir kişi için 250 lira ödeme yapılacağına yer verildi ve "Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül!" denildi.

BAŞVURU ŞEKLİ

Emekli maaşını taşıyacak emekli vatandaşların e devletten ya da bankadan maaş taşıma işlemi yapabileceği açıklandı. Açıklama detayları şu şekilde:

"Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve İnternet'ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir. (Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek."

Yorumlar (10)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sözleşme yaptım ama 7.000 lira olunca farkın alabilecek miyim sözleşme yaptım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
5000lira sözleşme imzaladı m yükselince farkın alabilecek miyim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Maaşımı taşıdım.8Sözleşme metnini nasıl ulaşırım.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
5000 lira’yken taşıdım 7000 e çıkınca banka mesaj attı merak etmeyin farkını alacaksınız hiçbiriyle yapmanıza gerek yok dedi teşekkürler garantiBBVA
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Emekli maaşımı Garantiden alıyorum. Yaklaşık 5 ay önce 2.500 TL promosyonum vardı. Şimdiki belirlenen 7.250 TL lik promosyonu şubeye gitmeden mobilden güncellenen mümkünmü acaba?