Garanti BBVA'dan sıfır faizli 30 bin TL kredi: Başvuru internet üzerinden başladı 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA'dan sıfır faizli 30 bin TL kredi: Başvuru internet üzerinden başladı 2024

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve yapılan açıklamada Kurban Bayramına özel kredi başvurusunun başladığına yer verildi.

Bankalar 27 Mayıs 2024 0
Garanti BBVA'dan sıfır faizli 30 bin TL kredi: Başvuru internet üzerinden başladı 2024

Garanti BBVA'dan sıfır faizli 30 bin TL Kurban Bayramı kredisi.

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve yapılan açıklamada Kurban Bayramına özel kredi başvurusunun başladığına yer verildi. Banka tarafından yapılan açıklamada 10 bin TL sıfır faizli kredi ve 20 bin TL sıfır faizli nakit avans verileceği görülüyor. Bizde bu yazımızda söz konusu kampanyanın detaylarına yer verdik. İşte kredi ve nakit avans detayları.

Banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Siz de Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olun, 30.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatından yararlanın."

10.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Kampanya Detayları:

Faizsiz kredi kampanyasından 16 Mayıs – 31 Mayıs tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanyaya katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.

Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 6 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.

20.000 TL'ye Varan %0 Faizli ve Masrafsız Taksitli Nakit Avans Kampanya Detayları:

Kampanya 16 Mayıs – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.

Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacaktır.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş ve henüz kullanıma açılmamış kartlar kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya kapsamında kredi kartı 16 Mayıs – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında açılan müşteriler 30 Haziran 2024 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.

Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans kredi kartı açılışından sonra sadece 1 kez kullanılabilecektir.

Kampanya kapsamında maksimum 20.000 TL Taksitli Nakit Avans 3 taksit ile kullanılabilir. 20.000 TL’den yüksek tutarlı veya 3 taksitten farklı vadelerde yapılan

Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Şubesi ve BonusFlaş üzerinden kullanılabilir. ATM ve Müşteri İletişim Merkezi kanallarından yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç