Garanti BBVA'dan emeklilere promosyon: İşte Mayıs 2023 kampanyası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA'dan emeklilere promosyon: İşte Mayıs 2023 kampanyası

Garanti BBVA'dan bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada promosyon ödemesinin detaylarına yer verildi. İşte Mayıs 2023 promosyonu.

Bankalar 7 Mayıs 2023 11:49 1
Garanti BBVA'dan emeklilere promosyon: İşte Mayıs 2023 kampanyası

Garanti BBVA'dan son dakika: İşte mayıs 2023 emekli maaş promosyonu.

Garanti BBVA'dan bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada emekli promosyonu Mayıs 2023 kampanyasına yer verildi. Kampanyaya baktığımızda SSK'lı ve Bağ Kurlu fark etmeden emeklilere 8 bin 500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Peki Garanti maaşa göre ne kadar promosyon ödemesi veriyor? Hangi emekliler promosyon ödemesi alabilecek? İşte son dakika bilgileri.

31 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılacak promosyon ödemesinde "Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın" ifadelerine yer verildi.

PROMOSYON ŞARTLARI

Emeklilere yapılacak promosyon ödemesinin detayları şu şekilde:

Yeni emekli olacaklar:

SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız SGK müdürlüklerine giderek veya e-Devlet üzerinden ulaşabileceğiniz Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçerek banka promosyonu avantajından yararlanabilirsiniz.

Maaşınızı Garanti BBVA’ya taşımak istiyorsanız:

Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaş promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.

Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.

Şubeye gitmeden e-Devlet üzerinden emekli maaşınızı görseldeki adımları takip ederek Garanti BBVA’ya taşıyabilirsiniz. e-Devlet’e Garanti BBVA İnternet ya da PTT’den alacağınız şifreyle giriş yapabilirsiniz.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON

Emeklilere yapılacak promosyon ödemesinde maaşa göre promosyon miktarı şu şekilde: "Garanti BBVA emekli promosyon 2023 maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL olarak belirlenmiştir"

Maaşınızı bankaya taşıyarak promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Garanti bankasını tavsiye etmem.