Garanti BBVA ve Yapı Kredi Faizsiz 5 Bin TL Kredi Veriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA ve Yapı Kredi Faizsiz 5 Bin TL Kredi Veriyor

Garanti BBVA ve Yapı Kreid Bankaları, faizsiz 5 bin liralık avans desteği için başvuruları alıyor. İşte detaylar.

Kredi 20 Mayıs 2022 11:39 0
Garanti BBVA ve Yapı Kredi Faizsiz 5 Bin TL Kredi Veriyor

2 bankanın faizsiz 5 bin lira kredisi için başvurular başladı.

Faizsiz kredi çekmek isteyenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. İki banka tarafındna yapılan açıklamada 5 bin lira faizsiz destek ödemelerinin baıdğına yer verildi. Bankaya 6 veya 12 ayda geri ödenecek 5 bin lira için başvurular Mayıs ayında başladı ve Haziran ayında da başvurular alınmaya devam edilecek. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda detaylara yer verdik.

GARANTİ BBVA BAŞVURU DETAYLARI

Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ilk defa garanti müşterisi olan vatandaşlara 5 bin lira faizsiz avans desteğinin sunulacağı, paranın geriye 6 taksitle faizsiz şekilde ödeneceğine yer verildi. 

Söz konusu kampanya için başvuruların 30 Haziran tarihine kadar alınacağına yer verilirken ödemelerin 6 eşit taksitte yapılacağı ve 5 bin lira için vatandaşların geriye faiz ödemesi yapmayacğaına yer verildi. Söz konusu desteğe başvuru yapmak isteyenlerin ise cep telefonundan Garanti BBVA uygulamasını indirmesi ve bankaya müşteri olması gerekmektedir. Söz konusu kredinin detayları ise şu şekilde:

YAPI KREDİ FAİZSİZ 5 BİN TL VERİYOR

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada faizsiz 5 bin TL avans desteği başvurularının başladığına yer verildi. Banka tarafından yapılan açıklamada kredi başvurusunun cep telefonlarından yapılabileceğine yer verildi. Başvurular 30 Haziran 2022 tarihine kadar alınacak. Yapı KRedi Mobil uygulamasının indirilmesi ve Yapı Kredi müşterisi olunması ile ilerleyen sürecin tamamlanmasının ardından banka faizsiz 5 bin lira destek sağlıyor. 

Banka tarafından yapılan açıklamada, "Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir." ifadelerine yer verildi ve "Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 30 Haziran’a kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir." denildi. 

BAZI ŞİKAYETLER VAR

İki kampanya hakkında bazı şikayetler var. Bazı internet siteleri üzerinden yayımlanan şikayetlerde kampanyanın herkese sunulmadığına yer verilmiş. Siz bu konuda sıkıntı yaşadığınız mı? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki sıkıntılarınızı yazabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç