Garanti BBVA ve Vakıfbank'tan Satılık Gayrimenkul: 55 Bin TL'ye Satılık Konutlar Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA ve Vakıfbank'tan Satılık Gayrimenkul: 55 Bin TL'ye Satılık Konutlar Var

Son dakika haberi: Vakıfbank ile Garanti BBVa tarafından yapılan açıklamada ucuza ev satışlarının başladığına yer verildi. İşte satılık evler.

Emlak 26 Nisan 2022 10:38 0
Garanti BBVA ve Vakıfbank'tan Satılık Gayrimenkul: 55 Bin TL'ye Satılık Konutlar Var

Garanti Bankası ve Vakıfbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada ucuza konut satışalrının başladığına yer verildi. Birçok ilde başlayan konut satışları için fiyatlar da kamuoyu ile paylaşıldı.

 

Bankaların resmi internet sayfası üzerinden birer açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada farklı illerde konut satışlarının başladığına yer verildi. Bankalar tarafından yapılan açıklamaya baktığımızda konut satışlarının internet üzerinden teklif usulü yapıldığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Vakıfbank ve Garanti Bankası'nın ucuza sattığı konutların detaylarına yer verdik.

 

Garanti BBVA resmi internet sayfası ile Vakıfbank resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanlara baktığımızda Garanti Bankası'nın 310 bin liraya konut satışı yaptığı, Vakıfbank'ın ise en uygunu 1+0 olan ve 55 bin liradan satılan evlerin olduğuna yer verildi. 

 

1+0 , 1+1, 2+1, 3+1 , 4+1, 5+1 VE 6+1 İLE DUBLEXLER SATILIYOR

Bankalar tarafından yayımlanan gayrimenkul satışlarına baktığımızda evlerin 1+0 , 1+1, 2+1, 3+1 , 4+1, 5+1, 6+1, 3+2 ve 4+2 şeklinde satışa sunulduğuna yer verildi. 

 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Konutların satışları teklif usulü yapılmaktadır. Teklif vermek isteyen, evleri satın almak isteyen vatandaşların muayyen bedelin bir kısmını bankaya yatırarak başvurusunu yapması gerekmektedir. Konu ile ilgili Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, "Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi. 

 

GARANTİ 310 BİN LİRADAN AYDIN'DA EV SATIYOR

Garanti'nin resmi sayfasına baktığımızda Aydın'da 115 metrekare bir dairenin 310 bin liraya satıldığı görüldü. İşte o ev ilanı: 

VAKIFBANK SATILIK EVLERİ: 518 ev satılıyor

Vakıfbank gayrimenkul satışı resmi sayfasına baktığımızda çok sayıda evin satıldığı görüldü. Toplamda 518 evin satıldığı ilanlarda en uygun fiyatlı evin 1+0 bir ev olduğu ve fiyatın 55 bin lira olduğu görüldü. Bu fiyattan başlayan evlerin satışları güncel ve teklifler Vakıfbank şubelerinden alınıyor. İşte Vakıfbank resmi sayfasından yayımlanan satılık gayrimenkuller:

 

Uygun fiyatlı evlerin satışları şu anda devam ediyor. Siz de bankalara giderek bu evlerin satışları için başvuru yapabilirsiniz. 

Vakıfbank : https://vakifbank.intengo.com/gm-index.intengo?activeTab=allItems&cid=9667793

Garanti BBVA: https://garantisatis.intengo.com/gm-index.intengo?cid=3379972

Yukarıdaki sayfalara giderek satılık gayrimenkullere göz atabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç