Garanti BBVA emekli promosyonuna EYT zammı yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA emekli promosyonuna EYT zammı yaptı

Garanti BBVA tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında emekli banka promosyonuna EYT zammı yapıldığına yer verildi.

Emekli Haberleri 5 Mart 2023 18:56 14
Garanti BBVA emekli promosyonuna EYT zammı yaptı

Garanti BBVA emekli banka promosyonuna EYT zammı yaptı.

Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada banka, promosyon tutarına 1500 liralık zam yaptığını duyurdu. Daha düne kadar 6 bin liraya kadar nakit promosyon ödemesi yapan Garanti BBVA, bugün yayınladığı son dakika açıklamasında promosyon tutarının nakitte 7 bin 500 liraya kadar çıkarıldığını, ek ödeme ile birlikte promosyon miktarının 8 bin 500 liraya kadar çıkarıldığını duyurdu.

Bankadan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Emekli maaşını taşıyanlara özel 7.500 TL’ye varan nakit promosyona ek 1.000 TL bonus fırsatı!" ifadelerine yer verildi ve detaylara şu şekilde yer verildi:

"Kampanya geçerlilik tarihi 3-31 Mart 2023’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)"

MAAŞA GÖRE PROMOSYON MİKTARI

Bankadan maaşa göre verilecek promosyon tutarları için şu rakamlar paylaşıldı: "Garanti BBVA emekli promosyon 2023 maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL olarak belirlenmiştir"

Sizce bu rakam yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kadın erkek emekliler burada >  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (14)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
3 senelik yapılan bu promosyon çok az farklı kuruluşlara daha yüksek promosyon ödeniyor
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Emekli maaşını az alana az çok alana çok promosyon vermeniz çok saçma..standart rakam belirleyin..herkes aynı alsın...
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Siz maaş müşterinize bile saygınız yok sadece maaş aldık insan biraz insaf eder artı biraz paraverir ama malesef sizden merhamet insanlık kalkmış olduğu için bazı eksiğiniz çok avantajı olan insanları bile disladiginizi gördük yani kısaca maaş müşterinize bile maaş artı bir miktar vermediniz ne bankalar var maaş müşterisi olmasanda adamlar eftden hangi bankaya atarsan at para almiyo siz maaş müşterinizden para kesiyorsunuz yazık adı banka ama hiç memnun değilim sadece adı garanti başka bisiy yok
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Aslında emekli promosyon derneği kurulmalı ve yaklaşık 1500 er gruba bölünüp bankalarla anlasilarak daha fazla para alınabilir bankalardan mesela zikredilen 20,25 bun arası.
Ziyaretçi 12 Ay Önce
3 sene icin cok düsük bir rakam alt sinir 15 bin olmali