Garanti BBVA, Emekli Promosyonu Süresini Uzattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA, Emekli Promosyonu Süresini Uzattı

Garanti BBVA'dan emekli banka promosyonları hakkında son dakika açıklaması geldi. Açıklamada son başvuru tarihinin değiştiğine yer verildi.

Emekli Haberleri 6 Ekim 2022 10:39 0
Garanti BBVA, Emekli Promosyonu Süresini Uzattı

Garanti BBVA , emekli promosyon süresini uzattı.

Ekim ayına girilmesi ile birlikte art arda güncelleme duyuruları gelmeye başladı. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada emekli banka promosyonu son başvuru süresinin uzatıldığına yer verildi. 

30 EYLÜL'DÜ

Geçen ay güncellenen emekli promosoyn duyurusunda Garanti Bankası, emeklilerin maaşlarını taşımaları durumunda alacakları promosyonu 6 bin lira olarak açıklamış ve 1500 TL ek ödemelerle birlikte 7 bin 500 liraya kadar verileceğini söylemişti.

31 EKİM'E UZATILDI

Bu ay yayınlanan duyuruda promosyon miktarında herhangi bir değişiklik yapılmadığı görülürken promosyon başvuru süresinin uzatıldığına yer verildi. 30 Eylül'de sona eren promsyon anlaşmasının 31 Ekim'e kadar uzatıldığına yer verildi. Konu ile ilgili  "Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara 7.500 TL’ye varan ödül!" başlığı ile yayınlanan promosyon duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 6.000 TL’ye varan nakit promosyona ek 1.500 TL bonus fırsatı!

Kampanya geçerlilik tarihi 1-31 Ekim 2022’dir. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar."

MAAŞI NASIL TAŞIRIM?

Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşımak isteyen vatandaşlar, e devlet maaş banka değiştime kısmından ya da bankaya uğrayarak maaşını bankaya tşaıyabilecek. 

KAMU BANKALARI

Kamu bankalaırnın promosyonda çalışmalar yaptığı biliniyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama gelecek. Açıklama gelince kaçırmamak için TIKLA TAKİP ET

Promosyon haberlerini kaçırmamak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç