Garanti BBVA emekli promosyon duyurusu geldi Mart 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA emekli promosyon duyurusu geldi Mart 2023

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Mart ayı promosyon detaylarına yer verildi.

Emekli Haberleri 1 Mart 2023 20:42 0
Garanti BBVA emekli promosyon duyurusu geldi Mart 2023

Garanti BBVA emekli banka promosyonu açıklandı.

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilere verilecek banka promosyonunun detaylarına yer verildi. Biz de finans7 olarak bu yazımızda emeklilerin banka promosyonu kampanyasının detaylarına yer verdik.

"Emekli maaşını taşıyanlara özel 7.500 TL’ye varan ödül ayrıcalığı! Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 6.000 TL’ye varan nakit promosyona ek 1.500 TL bonus fırsatı" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında promosyon ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Kampanya geçerlilik tarihi 1-31 Mart 2023’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)

Siz de şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olun, Garanti BBVA emekli promosyon ödemelerinden hemen yararlanın"

MAAŞA GÖRE PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.  Promosyon avantajından 1 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir.

PROMOSYON ÖDEMESİNİN DİĞER DETAYLARI

Promosyon ödemesinin müşteri hesabına aktarılması ile taahhüt süresi başlar.
Promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilir.
Birden fazla emekli maaşı ödemesi alan müşterilerimiz promosyon talebinde bulunduğunda emekli maaşlarının toplamı dikkate alınır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.
Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz.
Taahhüt süresi boyunca vefat dışında SGK tarafından promosyona konu gelir veya aylık ödemenin kesilmesi, gelir veya aylığın farklı bir kuruma taşınması, herhangi bir nedenle taahhüt süresi dolmadan taahhüdü sonlandırdığınızda promosyon ilişkisi de sonlandırılır. Bu durumda kalan taahhüt süresi göz önünde bulundurularak ödenen promosyon tutarı bankamızın yazılı bildirimine gerek kalmaksızın kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir. *Yapılan promosyon ödemesinin kalan süreyle orantılı kısım.
Emekli maaşını kuruşu kuruşuna çekmek isteyen müşterilerimizin işlemlerini Garanti BBVA ATM üzerinden Paracard ile yapması ve Para Çekme > Bakiyenin Tamamı adımlarını takip etmesi gerekmektedir. Uygulama işlem yapılan Garanti BBVA ATM’sinde bulunan madeni para stokuyla sınırlıdır. ATM’de yeterli madeni para bulunmadığında kuruşu kuruşuna ödeme yapılamayabilir.
Maaşını bankamıza taşımak isteyen emeklimizden emekli maaşı haricindeki gelirleri için belge talep edilebilir.
Dilerseniz siz de sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir ve emekli maaşınızı Türkiye’nin dört bir yanında yaygın Garanti BBVA şubelerinden ve Garanti BBVA ATM’lerinden dilediğiniz zaman kolaylıkla çekebilirsiniz.

Kadın erkek emekliler burada >  TIKLA TAKİP ET

EYT İÇİN GÜNCELLEME BEKLENİYOR

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların ilk maaşları Nisan ayında hesaplara yatacak. Nisan yaı ile birlikte promosyonların yeniden güncellenmesi bekleniyor. Güncelleme duyurusu geldiğinde, yeni promosyon belli olduğunda haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç