Garanti BBVA Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Kampanyası!

Garanti BBVA Bankası, maaşını taşımak isteyen emeklilere; yeni promosyon kampanyasını açıkladı! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Emekli Haberleri 30 Ocak 2024 0
Garanti BBVA Bankası'ndan Emeklilere Promosyon Kampanyası!

Türkiye’de emekliler için bankaların sağlamış oldukları imkanlara dair önemli gelişmeler yaşanıyor. Bankalar emeklilere emekli maaş promosyonu kampanyaları ile nakit ödemeler yapıyorlar. Bu nakit ödemelerin bankadan bankaya değişmesi emeklilerin karar vermelerini zorlaştırıyor. Her banka tarafından emeklilere farklı imkan sağlanınca tüm bu bankaların kampanyaları araştırıldıktan sonra karar verilmesi gerekiyor.

Memur emeklileri 22 yılda TL gibi eridi: Emekli maaşları 2002'den 2024'e 17  bin TL

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI GARANTİ BBVA!

Garanti BBVA tarafından emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyası açıklaması yapıldı. Emeklilere fırsat üstüne fırsat sunan Garanti BBVA çok net ödemeler yapılacağını açıkladı. Bunun için yapılması gereken ilk şey ise emeklinin maaşını Garanti BBVA’ya taşıması oluyor. Bu işlemin yapılması ile beraber kampanyadan yararlanma süreci başlamış oluyor. Ardından emekli müşteri ile Garanti BBVA arasında promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu promosyon sözleşmesinde emekli müşteri 3 yıl boyunca bankadan maaşını taşımayacağına dair söz veriyor. Banka ise emekli müşteriye vaat ettiği ödemeleri yapıyor.

Emekli maaşlarının ne zaman ödeneceği belli oldu (SSK ve Bağkur  emeklilerinin ödemeleri ne zaman yapılacak?) - Son Dakika Ekonomi Haberleri  | NTV Haber

Garanti BBVA tarafından emeklilere şu promosyon ödemeleri yapılıyor:

Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 4.500 TL
Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 5.250 TL
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 6.750 TL
Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 7.500 TL

Garanti Bankası karını yüzde 59 artırdı - Son Dakika Haberler

Öte yandan emekliler maaş promosyonu kampanyasından yararlanmaları koşuluyla Garanti BBVA kredi kartları ile 500 TL ve üzerindeki harcama karşılığında 1.000 TL daha kazanıyorlar. Bu şekilde yapılan toplam ödeme 8.500 TL’ye çıkıyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLİYOR!

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emekli müşterilere talep etmeleri durumunda faiz indirimli olarak 36 ay vadeli 10.000 TL de ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu kredi için aylık yüzde 3,62 oranında faiz uygulanırken emekli müşteriler her ay 581 TL taksit ödüyorlar.

8.500 TL emekli maaş promosyonu ve ek promosyon ödemesi alan emekliler 10.000 TL de ihtiyaç kredisi çektiklerinde toplamda 18.500 TL para alabiliyorlar.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç