Garanti BBVA Bankası'ndan 100.000 TL Taşıt Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA Bankası'ndan 100.000 TL Taşıt Kredisi Kampanyası!

Garanti BBVA Bankası, kredi çekip araç almak isteyenlere 100.000 TL'lik imkan sağlıyor! İşte kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 27 Ocak 2024 0
Garanti BBVA Bankası'ndan 100.000 TL Taşıt Kredisi Kampanyası!

Araba almak artık eskisi kadar kolay değil. Fiyatlarda yaşanan rekor artışlar nedeniyle birçok kişi, araba satın alma planlarını ertelemek zorunda kaldı. Planlarını ertelemek yerine ikinci el piyasasına yönelen de pek çok kişi var. İkinci el piyasasında da fiyatlar neredeyse sıfır modellere yaklaştı. Araba satın almak isteyenler, eksik kalan tutarları banka kredisi ile tamamlamaya çalışıyor. Ancak banka kredilerindeki yüksek faizler de sorun teşkil ediyor.

Bakanlık devreye girdi! Sıfır ve ikinci el arabalar için kritik toplantı

Bazı bankalar avantajlı kampanya seçenekleri sunuyor. Garanti BBVA da avantajlı kampanya seçenekleri sunan bankalar arasında yer aldı. Banka, 100 bin TL’yi düşük faiz oranıyla sunacak.

100 BİN TL KREDİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

100 bin TL kredi almak isteyenlerin bazı şartları sağlaması gerekiyor. Kredi notunun yüksek olması, gereken şartlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda kişinin gelir durumunun da krediyi ödemek için uygun olması gerekir. Düşük faizle 100 bin TL kredi alanlar, 12 aylık ödeme planından yararlanabilir.

Garanti Bankası karını yüzde 59 artırdı - Son Dakika Haberler

100 BİN TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT MİKTARI NE KADAR?

100 bin TL kredinin aylık faiz oranının %3,99 olduğu belirtildi. Aylık taksit tutarı ise 11.401,85 TL olarak açıklandı. Kredinin toplam ödeme tutarı 137.322,20 TL olarak ödenecek. Ödenecek faiz miktarı ise 36.822,12 TL’dir. Kredinin yıllık maliyeti %85,34’dir. Banka tahsis ücreti olarak 500 TL ödenmesi gerekir. Kredi kullanmak isteyenler, Garanti BBVA şubelerine giderek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Başvuru sırasında gelir belgesi talep edilir.

Çalışanlar, iş yerinden maaş bordrosu alınmalıdır. Şirket sahipleri, vergi levhasını ibraz etmelidir. Aynı zamanda güncel işletme hesap özetinin de banka yetkililerine teslim edilmesi gerekir. Kira geliri olanlar, çiftçiler ve emekliler de gelir durumlarını gösteren belgeyi ibraz ederek kredi almalıdır. Kredi alanlar, ödemeleri düzenli olarak yapmalıdır. Aksi takdirde icra takibi ve haciz işlemleri başlatılır. Ödemeleri düzenli olarak yapabilmek için gelir durumunuza uygun miktarda kredi çekmelisiniz.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç