Garanti BBVA Bankası'ndan 1000 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA Bankası'ndan 1000 TL Hediye Para Kampanyası!

Garanti BBVA Bankası, yeni yılda da kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan kampanyaya göre; 1000 TL hediye para verilecek! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 20 Ocak 2024 0
Garanti BBVA Bankası'ndan 1000 TL Hediye Para Kampanyası!

Kampanyaları ile dikkat çeken bankalar arasında olan garanti BBVA güzel haberi verdi. Banka, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında mobil üzerinden müşteri olanlara net 1000 TL verileceğini duyurdu. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin bu kapsamda son tarihin 31 Ocak olduğu ifade edildi.

ŞUBEYE GİTMEYE GEREK YOK
Şubeye gitmeden kampanyadan yararlanılabileceği ifade edilirken, banka açıklamasında, “Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın” duyurusunu yaptı.

Organizasyonumuz | Garanti BBVA

KAMPANYA DETAYLARI
Kampanyadan yararlanmak isteyenler için detaylar tek tek belli oldu. 1 Ocak tarihinden itibaren başlayan kampanya buna göre 31 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek. Bankanın belirttiği şartları taşıyanlara 1000 TL ödeme yapılacağı ifade edildi.

1000 TL tutarında kazanılan bonusların 25 Şubat – 25 Mart tarihleri arasında kartlara yüklenileceği de ayrıca açıklandı.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için detaylar şu şekilde sıralandı:

1-31 Ocak tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşterilerimiz, ilgili kartlarıyla 20 Şubat'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.

Kendim İçin | Garanti BBVA

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar dahildir”

Kullanılmayan bonusların bu kapsamda 26 Mart 2024 tarihinde geri alınacağının altı çizildi. Detaylı bilgi için Garanti BBVA’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç