Garanti BBVA Bankalara Borcu Olana 50 Bin TL Kredi Veriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti BBVA Bankalara Borcu Olana 50 Bin TL Kredi Veriyor

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve bankalara borcu olanlara 50 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

Bankalar 8 Haz 2022 21:52 2
Garanti BBVA Bankalara Borcu Olana 50 Bin TL Kredi Veriyor

Garanti BBVA tarafından bir açıklama yapıldı ve bankalara borcunu ödemeyenlere 50 bin liraya kadar para verileceği açıklandı.

Garanti BBVa tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bankalara borcu olan vatandaşlara borç kapatma kredisi verileceği duyuruldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu başvurunun detaylarına yer verdik.

"Borçlarınızın tamamının 36 aya varan vadelerle tek bir çatı altında toplamak ve kredilerinizin vadelerini uzatmak için GarantiBBVA şubelerimize gelebilir ya da GarantiBBVA Anında Kredi Hattı’nı (444 0 335) arayabilirsiniz." ifadeleri ile yayınlanan borç kapatma kredisine baktığmızda , farklı bankalara borcu olan ve borcunu ödeyemeyen vatandaşlara ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Bütçeye en uygun şekilde ve dosya masrafı ödemeden faydalanabileceğiniz borç kapatma kredisi için detaylar şu şekilde:

SADECE 1 DEĞİL BİRDEN FAZLA KREDİ

Garanti BBVA'nın açıklamasına baktığımızda sadece 1 değil birden fazla bankaya birden fazla borcu olan vatandaşların tüm borçların toplu şekilde kapatılacağına ve tek borç altında toplanacağına yer verildi. Dosya masrafı ödenmeden verilecek kredide vade sayısı 36 aya kadar sunuluyor.

AYLIK BORÇ ÖDEME TUTARINIZI DÜŞÜRÜN

Bankalara borcu olanların tüm borçlarını tek başlıkta toplamaları ve 36 aya kadar vadeye bölmeleri ile borç taksitleri düşürülmüş olacak.

NE KADAR KREDİ ÇEKİLİR?

Tüm borçların 50 bin liranın altında olması durumunda vade sayısı 36 olarak uygulanırken 50 bin liranın üzerinde ise en fazla 24 ay vade seçeneği sunuluyor. 

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada, "Kampanya kapsamında 3-36 ay arasında vadelendirme yapılmaktadır. Faiz oranları, vade süresine ve kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. Bireysel ihtiyaç kredileri için maksimum vade sınırı çalışan, emekliler ya da kira geliri sahipleri için 36 ay, yalnızca şahıs firması ya da firma ortağı geliri olan müşteriler için 36 ay’dır. Ticari amaçlı kullanılan tüm ihtiyaç kredileri için vade sınırı 36 ay’dır. Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya Garanti BBVA Mobil’den yapılan başvurularda müşterilerimiz onaylanan tutar kadar kredi kullanabilirler. Maaş ödemesini bankamızdan almayan müşterilerimiz için Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya Garanti BBVA Mobil’den kullanılabilecek üst limit bireysel müşteriler için 25.000 TL, esnaflar için 60.000 TL’dir." ifadelerine yer verildi. 

Söz konusu krediye başvuru yapmak için 444 0 335 numarasını arayabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Aylık faizi %3,09 yapınca bir önemi kalmıyor ama
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben arıyorum herşeyim doğru bana tc yanşış diyor anlayamadım kafayı sıyırıcam az kaldı bide bunların maaş müşterisiyim ben