Garanti Bankası'ndan Çocuğu Okula Gidenlere Müjde! Tam 400TL Hediye Para!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası'ndan Çocuğu Okula Gidenlere Müjde! Tam 400TL Hediye Para!

Garanti BBVA tarafından yapılan yeni kampanya kapsamında eğitim harcamalarına özel 400 TL hediye para verilecek. İşte başvuru şartları ve detaylar...

Bankalar 11 Ağu 2023 08:58 0
Garanti Bankası'ndan Çocuğu Okula Gidenlere Müjde! Tam 400TL Hediye Para!

Garanti Bankası müşterilerine özel sağladığı birçok yeni ayrıcalık sayesinde yeni müşteriler kazanmaya devam ediyor. Bu kampanyalarını resmi sitesi üzerinden duyuran Garanti BBVA'nın, Ağustos ayına özel sunduğu kredi kartı kampanyalarında büyük artış görüntülendi.

Birçok farklı harcamaya özel kampanyası bulunan Garanti Bankası; akaryakıt, eğitim, market ve dijital harcamalara özel fırsatlar sunuyor. Yeni duyurulan fırsatlardan biri de eğitim harcamalarına özel olmakta. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için hazırlık yapan veliler, özel okul gibi harcamalarını da artık kredi kartlarından yapabiliyor.

400 TL Hediye Para Verilecek

Garanti BBVA tarafından yapılan duyuruya göre kredi kartı üzerinden eğitim harcaması yapan kişilere tek seferde 400 TL bonus verileceği bildirildi. Kampanyaya katılım sağlamak için ilk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl" butonunu tıklayabilir yada "BONUSEGITIM" yazıp 3340'a SMS gönderebilirsiniz.

Garanti BBVA Bonus kredi kartları ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 20.000- 50.000 TL arası eğitim ödemesine 200 TL bonus, 50.000 TL ve üzeri eğitim ödemesine 400 TL verilecektir.

Garanti Bankası'nın sağladığı bu avantaj kişilerin indirimli yada ücretsiz olarak harcama yapabilmesini sağlayacak. Tüm anlaşmalı işyerlerinde geçerli olan bu bonuslar kişilere büyük avantaj sağlıyor. Siz de kampanyaya katılım sağlamak için Bonus Flash mobil uygulamasını indirebilir yada belirtilen numaraya SMS gönderimi sağlayabilirsiniz.

Kampanya Şartları Açıklandı

Garanti BBVA POS sahipleri en fazla 450 TL bonus kazanabilir.
Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus, Bonus Business ve Troy Logolu Garanti BBVA Bireysel kredi kartları dahildir.
Kampanyaya ticari kartlar dahildir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri toplamda en fazla 400 TL bonus kazanabilir.
Kazanılan bonus'lar müşterinin en çok kazanan kartına yüklenecektir.
Kazanılan bonus'lar 3 Eylül 2023 - 3 Ekim 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. 3 Ekim 2023 tarihinden sonra kullanılmayan bonus'lar 4 Ekim tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti BBVA Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilecektir. Tüzel müşteriler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Üye işyeri olma zorunluluğu yoktur.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç