Garanti Bankası'ndan Akaryakıtta Geçerli 400TL İndirim Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası'ndan Akaryakıtta Geçerli 400TL İndirim Müjdesi!

Garanti Bankası akaryakıt alımlarında geçerli 400TL indirim kampanyasını duyurdu! İşte kampanyanın detayları...

Bankalar 22 Ağu 2023 09:03 0
Garanti Bankası'ndan Akaryakıtta Geçerli 400TL İndirim Müjdesi!

Son dönemde peş peşe gelen akaryakıt zamları nedeniyle ulaşım ücretlerinde büyük artışlar yaşanmaya devam ediyor. Otomobil sahiplerini çok büyük oranda etkileyen bu durum toplu taşıma ücretlerinin artmasıyla birlikte tüm vatandaşlara da yansımış durumda.

Yaşanan bu fiyat artışları sonrasında bankalar tarafından sunulan yeni akaryakıt kampanyaları oldukça önemli hale geldi. Birçok banka yeni müşterilerine özel olarak kredi kartı harcamalarında akaryakıt indirimi sunmaya başladı.

400 TL İade Verilecek

Garanti BBVA da bu noktada yeni kampanyasını resmi olarak duyurdu. 31 Ağustos'a kadar geçerli olan bu kampanya yeni müşteriler için geçerli olmakta. Mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme ile birlikte Garanti müşterisi olan kişiler ilk yapacakları harcama için 400 TL iade fırsatı kazanacak.

Vatandaşlar kampanyaya nasıl katılım sağlandığını ve şartları öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Kampanyaya katılım sağlayabilmek için kişilerin daha önce Garanti Bankasında hesabının bulunmaması gerekmekte. Bunun yanı sıra yeni müşteri olan kişiler banka veya kredi kartı çıkartarak bu kampanyadan yararlanabilir.


Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanıyor?

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YAKIT400 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteriler, 10 Eylül 2023 tarihine kadar Paracard veya kredi kartlarından biriyle akaryakıt harcaması yaparak faydalanabilir. YAKIT400 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.


Detaylar Açıklandı

Kredi kartı veya Paracard başvurusu yapıp kart sahibi olan müşteriler, 10 Eylül 2023 23:59’a kadar ilk kez ve tek seferde akaryakıt harcaması yaparak kampanyaya dahil olabilirler.
Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin, Paracard veya kredi kartları ile yapacakları ilk kez ve tek seferde yapacakları akaryakıt harcamalarının yarısı kadar, en fazla 400 TL olacak şekilde Paracard’larının bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade edilecektir.
Akaryakıt harcaması Paracard ile yapıldıysa ödül yüklemesi Paracard’ın bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesabına yapılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapıldıysa Garanti BBVA kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır.
Paracard ile yapılan akaryakıt harcaması için ödül geri ödemeleri müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabına her ayın 15’ine kadar yapılacaktır. Ödeme yapılabilmesi için müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabı olması gerekmektedir. Kredi kartından yapılan akaryakıt harcamasından kazanılan tutar ise akaryakıt harcamasını takiben kesilecek ilk ya da ikinci ekstresine yansıtılacaktır. Geri ödeme için müşterinin aktif bir kredi kartının olması gerekmektedir.
Herhangi bir sebepten dolayı müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kişiler ödüle hak kazanamaz.
Kampanya dönemi içerisinde, mevcutta bulunan diğer Garanti BBVA Mobil'den müşteri olanlara özel kampanyalardan faydalanılabilir.
Akaryakıt kampanyası, Garanti BBVA ve iştirak çalışanları için geçerli değildir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç