Garanti Bankası'ndan 300.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası'ndan 300.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı!

Nakit ihtiyacı olan ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara Garanti Bankası'ndan yeni kredi kampanyası geldi! İşte maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 4 Mart 2024 0
Garanti Bankası'ndan 300.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvuruları Başladı!

Türkiye'de nakit sorunu içerisinde kalan insanların sayısı her geçen gün artıyor. Yükselen enflasyon ile beraber insanların gelirleri ile giderlerini karşılama imkanları daralıyor. Çoğu kişi de giderlerini karşılayabilmek için borçlanmayı tercih ediyorlar. Ancak aydan aya artan borçlanma tutarları ile kişisel bütçeler tıkanıyor ve çevrilemez hale geliyorlar. Tam da bu durumda devreye ek kaynakların girmesi gerekiyor. Lakin bu ek kaynakları sorunlu bir ekonomik süreçte bulmak hiç de kolay değil. İşte tüm bu olumsuzluklar karşısında Garanti BBVA müşterileri yeni bir kampanya ile yüksek limitli ihtiyaç kredisi çekmeye başladılar.

300.000 TL LİMİT VAR!

Bankalar ihtiyaç kredisi verirken genellikle çok yüksek limitlere onay vermiyorlar. Bu yüksek limitli krediler bankalar için zararlı olabiliyor. Yapılan hesaplamalar nedeniyle bankaların varlıklarında sınırı aşan seviyede kredi verilmesi BDDK tarafından cezalandırılabiliyor. Bu duruma düşmek istemeyen bankalar ise ortalama limitleri tercih ediyorlar. Garanti BBVA ise şu anda başlatılan kredi kampanyası ile müşterilere 300.000 TL ihtiyaç kredisi dağıtmaya başladılar.

1 YIL VADELİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

İhtiyaç kredisi verecek olan bankaların bunu hangi vadelerde kullandırabileceklerini bankalar değil BDDK belirliyor. BDDK'nın talimatları ile azami vade sürelerinin sınırları çiziliyor. Dolayısıyla ihtiyaç kredisinde de böyle bir sınırlama uygulanıyor. 100.000 TL üzerindeki limitlerde ihtiyaç kredisi verilecekse banka buna en fazla 12 ay vade yapabiliyor. Bu vade süresi herhangi bir banka tarafından herhangi bir gerekçe ile aşılamıyor. Garanti BBVA da 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredilerini en fazla 12 ay vade ile verebiliyor.

300.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

garanti-ihtiyac-kredisi.jpg

Garanti BBVA'dan ihtiyaç kredisi çekecek olan müşteriler aylık yüzde 4,03 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 12 ay vadeli 300.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterinin ödemesi gereken aylık taksit tutarı 34.305 TL oluyor. Bu kullanılan 300.000 TL ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 411.664 TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç