Garanti Bankası'ndan 180 Ay Vadeli 1 Milyon TL Konut Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası'ndan 180 Ay Vadeli 1 Milyon TL Konut Kredisi Kampanyası!

Garanti Bankası, ilk evini alacaklara özel 180 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi kampanyasını açıkladı! İşte haberin ve kredinin detayları...

Kredi 18 Ocak 2024 1
Garanti Bankası'ndan 180 Ay Vadeli 1 Milyon TL Konut Kredisi Kampanyası!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyenler İlk Evim Konut Kredisi Kampanyası ile ev hayallerini gerçeğe dönüştürebiliyorlar. Garanti BBVA tarafından açıklanan konut kredisi kampanyası ile uzun vadeli konut kredisi çekmek mümkün oluyor. Vade normalden uzun olduğu için kredi taksitleri de biraz daha makul seviyelere gerileyebiliyor. Bu da konut kredisi çekmek konusunda insanları cesaretlendirebiliyor.

Ev Satışı Nasıl Yapılır? - Emlakjet Haberleri

İLK EVİM KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Garanti BBVA'nın başlatmış olduğu İlk Evim Konut Kredisi Kampanyası kapsamında müşterilerin ev sahibi olmalarına finansman desteği veriliyor. Bu desteği alanlara sağlanan en önemli avantaj ise 180 ay vade fırsatının sunulması oluyor. Bankalar genellikle 120 aya kadar vade ile konut kredisi verebiliyorlar. Garanti BBVA müşterileri ise 15 yıl vadeli konut kredisi çekerek avantajlı bir şekilde konut finansmanlarını alabiliyorlar.

Garanti BBVA'nın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulamış olduğu aylık kredi faizi de bir başka avantaj oluyor. Bankalar genellikle yüzde 4'ün üzerinde faizle konut kredisi veriyorlar. Garanti BBVA ise bu krediyi aylık yüzde 3,73 oranında faiz ile kullandırıyor. Bu şekilde ev sahibi olmak için eksik olan finansman kaynağı garanti BBVA'dan temin edilebiliyor.

TÜİK Aralık 2022 Konut Satış Rakamları Değerlendirildi

Garanti BBVA müşterilerine esnek ödeme imkanları da sunuluyor. Müşteriler gelir akışlarına en uygun gelecek ödeme planı ile kredi geri ödemelerini yapabiliyorlar. Bu ödeme planı kredi çekme sürecinde belirleniyor. Müşteriler bu şekilde sağlıklı bir sistem içerisinde kredi geri ödemelerini yapabiliyorlar.

1 MİLYON TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMA EKRANI!

garanti-konut-kredisi.jpg

Garanti BBVA İlk Evim Konut Kredisi Kampanyası kapsamında konut kredisi çekecek olan müşteriler bankalarına başvuru yaptıklarında aylık yüzde 3,73 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 180 ay vadeli 1 Milyon TL konut kredisi çekenler maliyet hesaplamasına göre 15 yıl boyunca her ay 37.351 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu şekilde kullanılan konut kredisi için müşteriler Garanti BBVA'ya 15 yılda toplamda 6,7 Milyon TL geri ödeme yapıyorlar. Bu yapılan ödemenin 5,7 Milyon TL'lik kısmını faiz maliyeti oluşturuyor. Kullanılacak olan konut kredisinin yıllık maliyet oranı yüzde 56 olarak açıklanırken bu kredi için müşteriler 19.560 TL tutarında masraf ile karşılaşıyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
ilkevimkonutkredisi