Garanti Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Garanti BBVA Bankası, kredi çekmek isteyen vatandaşlar için; yeni kredi kampanyasını duyurdu! İşte 100.000 TL'lik kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 25 Ocak 2024 23:31 0
Garanti Bankası'ndan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Türkiye'de nakit ihtiyaçları karşısında insanların arayışları devam ediyor. Bütçelerde meydana gelen açıklar ihtiyaç kredisi ile kapatılabiliyor. Kalıcı bir çözüm olmayan bu yol ile insanlar borçlarını öteleyerek bütçelerini toparlayabilme imkanı buluyorlar. Bu yola başvurmak isteyen çok sayıda kişi de bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştırmaya devam ediyorlar. Garanti BBVA da müşterilere yönelik avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Piyasalar bunu konuşuyor! Rekor seviyeye çıktı! 200 TL ve madeni para... -  Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

GARANTİ BBVA YENİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Garanti BBVA müşterilerine özel olarak açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile avantajlı bir şekilde nakit destekleri sağlanabiliyor. Bu kampanya çerçevesinde kullanılacak olan ihtiyaç kredisi için uygulanacak maliyetler ve kurallar belirlendi. Bu koşullar çerçevesinde isteyen müşteriler Garanti BBVA'ya başvuru yaparak kredilerini çekebiliyorlar.

Organizasyonumuz | Garanti BBVA

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi kampanyası ile 36 aya kadar vade ile müşterilere kredi veriliyor. Bu 36 ay vade 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için geçerli oluyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile veriliyor. Müşteri bu limitin üzerinde ihtiyaç kredisi talep ederse o zaman 100.000 TL'yi aşan krediler için 12 aya kadar vade yapılıyor.

Büyükten Küçüğe Para Sıralaması Ve Okunuşları: Milyar, Milyon, Bin -  Gaziantep Son Dakika Haberleri - Gaziantep Doğuş Gazetesi - Gazete27  Gazetesi

Garanti BBVA müşterileri ihtiyaç kredisi başvurularını kolayca yapabiliyorlar. Bankanın internet şubesi veya mobil şube gibi imkanları ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. Ancak bu kolay yöntemler yerine geleneksel başvuru yöntemini kullanmak isteyenler de Garanti BBVA şubelerine giderek ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanına sahipler. Kredi başvuru alındıktan sonra hemen değerlendirme yapılıyor ve müşterinin onaylanan kredisine dair ödeme anında banka hesabına aktarılıyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

garanti-ihtiyac.jpg

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi kampanyası için örnek maliyet hesaplaması açıklandı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 3,78 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler yapılan maliyet hesaplamasına göre bankaya her ay 7.186 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi için 2 yılda yapılması gereken toplam ödeme ise 172 Bin TL olarak açıklandı. Bu toplam kredi maliyet hesaplaması müşterinin kredi taksitlerini geciktirmeyeceği varsayılarak yapılıyor. Gecikme yaşanırsa o zaman gecikme faizi de hesaplamaya katılıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç