Garanti Bankası Açıkladı! 20.000TL Faizsiz Kredi İmkanı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Garanti Bankası Açıkladı! 20.000TL Faizsiz Kredi İmkanı!

Garanti Bankası 20.000TL'ye varan faizsiz kredi imkanını duyurdu! İşte başvuru şartları ve detaylar...

Kredi 16 Ağu 2023 09:07 0
Garanti Bankası Açıkladı! 20.000TL Faizsiz Kredi İmkanı!

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından olan Garanti Bankası tarafından yeni kampanya duyurusu geldi. Banka tarafından yapılan kampanya duyurularına göre 10.000 TL faizsiz kredi ve 10.000 TL'ye de varan faizsiz taksitli nakit avans verecekleri paylaşıldı.

Banka tarafından yapılan duyuru da, "Siz de Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olun, 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanın." açıklamalarına yer verildi.

GARANTİ BANKASI FAİZSİZ 20.000 TL KREDİ VERECEK

10.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Kampanya Detayları:

Kampanyadan 15 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.
Faizsiz kredi kampanyasına katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.
Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
%0 faizli kredi kampanyası sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak kredi başvuruları için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir. Herhangi bir sebeple müşteri olma ve kredi başvuru süreçlerinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.
Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 12 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.
Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.
Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.
Faizsiz kredi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 12 aydır.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç