Gamze Özçelik ne zaman tesettüre girdi, ne zaman kapandı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gamze Özçelik ne zaman tesettüre girdi, ne zaman kapandı?

Gamze Özçelik ne zaman tesettüre girdi? Gamze Özçelik hangi tarihten sonra kapanma kararı aldı?

Yaşam 21 Şubat 2023 23:00 0
Gamze Özçelik ne zaman tesettüre girdi, ne zaman kapandı?

Gamze Özçelik ne zaman tesettüre girdi?

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, reklamsız , paylaşımsız deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor. Sosyal medyada ancak başkası paylaştığında yaptığı yardımlar, katıldığı yardım çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğmuz Gamze Özçelik'in ne zaman tesettüre girdiği merak konusu oldu. Peki Gamze Özçelik ne zaman tesettüre girdi? Ne zaman tesettür taktı?

TESETTÜRLE GÖRÜNTÜLENDİĞİ İLK PROGRAM

Oyuncu Gamze Özçelik, bundan 6 sene önce Hempa Çocuk Derneği tarafından düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Törende, "Öncü Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Umuda Koşanlar Derneği (UMHD) adına oyuncu Gamze Özçelik aldı. Özçelik, ilk kez tesettürle görüntülendi ve gündem olmuştu.

Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir paylaşım yapan Gamze Özçelik, tesettüre girdiğini 23 Nisan 2017 tarihinde İnstagram'dan paylaştığı fotoğraf ile duyurmuştu. 

"DUA EDİN CANLAR, ÇOK İSTİYORUM"  diyen Özçelik yaptığı açıklamada, "Alemlerin nuru, yolumuzun güneşi Efendimiz, Ya ResulAllah... Sevdan sevdamız, yolun yolumuzdur. Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın, ayaklarımızı sabit kılsın. Miraç Kandilimiz hayırlara vesile olsun... Dua edin canlar. Çok istiyorum. Ucunda rızaya bir adım daha yaklaşmak var." demişti.

Afrikada içme suyu kuyuları açan, yardım gitmeyen yerlere yardım götürülmesi için çalışmalar yapan Gamze Özçelik, büyük takdir topluyor. Son olarak depremde çorba dağıtırken görüntülenen Özçelik, yine takdir topladı. Amasız reklamsız yardımlara koşan Gamze Özçelik, her kesimin büyük sevgisini kazanmış durumda.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç