Game Of Thrones Severlere Müjde Geldi: Devam Dizisi Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Game Of Thrones Severlere Müjde Geldi: Devam Dizisi Geliyor

Game Of Thrones severleri sevindiren iki müjde art arda geldi. Targeryan ailesini anlatacak diziden sonra bir dizi daha geliyor.

Yaşam 18 Haz 2022 09:15 0
Game Of Thrones Severlere Müjde Geldi: Devam  Dizisi Geliyor

GoT severleri heyecanlandıran açıklama geldi.

Dijital platformlar üzerinden yayınlanan ve yayınlandığı dönemde ciddi oranda izleyici kitlesine ulaşan, milyonlarca kişinin her bölümünü nefeslerini tutup beklediği Game Of Thrones'in spin offu geliyor. 

Son bilgilere göre Game Of Thrones'in devamı niteliğinde olan bir Spin off dizinin çekileceği öğrenildi. 

The Hollywood Reporter adlı sitenin son dakika olarak aktardığı habere göre Game Of Thrones'in devamı niteliğinde çekilecek dizinin geleceği, dizinin yakın zamnada gösterime gireceğine yer verildi. 

Game Of Thrones dizisinin baş karakterlerinden olan Jon Snow'un hayatının devamını gösterecek dizide Jon Snow karakterini yine Game Of Thrones'te olduğu gibi Kit Harrington'un canlandıracağı öğrenildi. 

Acımasız bir dünyada , ailesinin onurunu ve devamını korumak için savaşıyor. Bu karakteri ile Emmy'e iki defa aday gösterilmişti. Jon Snow olarak diziye başlayan ancak gerçek kimliği son 2 sezonda ortaya çıkan, aslında bir gayrimeşru çocuk değil de Demir Taht'ın gerçek varisi olan Aegon Targeryan olduğu ortaya çıkıyor. 

Dizinin finalinde Khalesi'yi bıçaklayarak öldüren Jon Snow , zindana atılıyor ve hakkında verilecek kararı bekliyor. Kurul ise onun duvara yeniden gönderilmesini ve siyahlara bürünmesi kararını alıyor. 

Yapılan sürpriz final birçok kişiyi tatmin etmedi ve son sezonun beklentilerin çok altında kaldığı belirtildi. Hatta dizinin son sezonunun tekrar çekilmesi bile gündem olmuştu. 

GoT fanlarını heyecanlandıran son haberde ise dizinin devamı niteliğinde yeni bir dizinin çekileceği ve Jon Snow'un hayatına odaklanılacağı öğrenildi. Dizide Jon Snow karakterini yine Kit Harrington oynayacak. 

Yeni dizi ile birlikte finale kadar hayatta kalan Arya, Sansa, Brienne ve Tyrion 'u tekrar ekranlarda görebiliriz. 

BİR MÜJDE DAHA: GAME OF THRONES'İN ÖNCESİ 21 AĞUSTOS'TA İŞTE FRAGMANI

HBO geçen günlerde sevindiren bir paylaşım yapmış ve Game Of Thrones evreninin öncesini anlatan , Targeryan ailesinin geçmişini anlatacak Hosue of the Dragon'u 21 Ağustos'ta yayınlayacak. İşte o dizinin fragmanı:

House Of The Dragon büyük bir heyecanla beklenirken şimdi de GoT hayranlarının Jons Snow'un hayatının devamını anlatacak dizi de beklenmeye başladı. 

Sizce nasıl olur? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç