Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Şifresiz Kanalı Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Şifresiz Kanalı Belli Oldu!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşacağı süper kupa derbisinin; şifresiz kanalları belli oldu! İşte derbiyi verecek şifresiz kanallar...

Spor 28 Ara 2023 0
Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Şifresiz Kanalı Belli Oldu!

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa heyecanla bekleniyor. Futbol severler maçın hangi kanalda yayınlanacağını merakla araştırırken sonunda detaylar belli oldu.

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finalinin muhtemel 11'leri netleşti! -  Son dakika Galatasaray...

Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa mücadelesi için 29 Aralık Cuma akşamı karşılaşmaya çıkacak. Geçtiğimiz günlerde Ülker stadyumunda karşı karşıya gelen 2 ezeli rakip sahadan golsüz ayrılmıştı. Hem takımları hem de taraftarları memnun etmeyen bu durum sonrasında her 2 takımda çalışmalarına hız verdi. Yarın oynanacak Süper Kupa için heyecan doruktayken maçın yayınlanacağı kanal belli oldu.

O KANALDAN NAKLEN YAYINLANACAK
Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da 2 ezeli rakip yarın akşam sahaya çıkacak. Uzun süredir beklenen bu karşılaşma 20:45’de başlayacak. Maç sonucunda 2023 Turkcell Süper Kupa sahibini bulacak. Haberler.com'da yer alan habere göre, heyecanla beklenen dev derbi ATV ekranlarında naklen yayınlanacak.

Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'ler - Süper Lig - Futboo.com

SON 10 MAÇTIR ÜSTÜNLÜK SAĞLIYOR
Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılı takım Fenerbahçe ile yaptığı son 10 maçta üstünlük sağladı. Öte yandan 2 takım arasındaki Süper Lig müsabakalarında Galatasaray 4, Fenerbahçe ise 2 galibiyet elde etti. 4 derbi ise eşitlikle sonuçlandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç