Galatasaray'da Zaniolo'ya Rekor Teklif!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da Zaniolo'ya Rekor Teklif!

Galatasaray'da Zaniolo'ya rekor teklif geldi! İşte Zaniolo'nun bonservis bedeli ve detaylar...

Spor 10 Ağu 2023 13:38 0
Galatasaray'da Zaniolo'ya Rekor Teklif!

Galatasaray'daki geleceği merak edilen İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo için İspanya'dan da bir iddia geldi. Zaniolo için Galatasaray'a ödenecek bonservis bedelini duyurdular.

Galatasaray'ın geride kalan sezonun ortasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo 6 aylık Türkiye macerasının ardından yol ayrımında. Yaz transfer döneminde kadrosunu Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Kerem Demirbay gibi isimlerle güçlendiren sarı-kırmızılılar, Tete'yi de transfer ederek Şampiyonlar Ligi kadrosunu oluşturmaya başladı.

Takımda bazı oyuncularla yol ayrımına gitmesi beklenen sarı-kırmızılılarda Yunus Akgün, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Nicolo Zaniolo'nun ayrılığa en yakın isimler olduğu iddia ediliyor. Galatasaray özellikle Nicolo Zaniolo'dan yüklü miktarda bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Serbest kalma bedeli 35 milyon euro olan İtalyan yıldızın transferi için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son iddia İspanya'dan geldi. İspanyol basınında yer alan habere göre Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Haberde İtalyan yıldızın yeni takımı duyurulurken Galatasaray'ın kazancı da okuyuculara aktarıldı. İşte ayrıntılar...

SAKATLIĞI SEBEBİYLE SLOVENYA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

Nicolo Zainolo'nun takımdan ayrılacağına yönelik haberler Zalgiris ile oynanacak rövanş maçı öncesinde alevlendi. Teknik direktör Okan Buruk, sakatlığı sebebiyle Zaniolo'nun kadroda yer almadığını açıklamıştı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç