Galatasaray'da Yeni Teknik Direktörün Kim Olacağı Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da Yeni Teknik Direktörün Kim Olacağı Belli Oldu

Son dakika haberi: Geçen sezonu oldukça kötü geçiren Galatasaray, başkandan sonra teknik direktörü de değiştiriyor.

Spor 18 Haz 2022 22:48 4
Galatasaray'da Yeni Teknik Direktörün Kim Olacağı Belli Oldu

Galatasaray'da yeni teknik direktör belli oldu.

Kötü başlayan ve kötü devam eden geçen senenin ardındna Galatasaray'da köklü değişiklikler geliyor. Bekleneni veremeyen Torrent'in gönderilmesi kesin olurken onun yerine teknik direktörlüğe gelecek ismin kim olacağı merak ediliyordu. 

Bu konuda birçok isim gündeme gelirken Fatih Terim'in takımın başına yeniden geçebileceği belirtilmişti. Ancak bir son dakika haberi geldi. 

DURSUN ÖZBEK SEÇİMLERİ KAZANDI

Geçen hafta yapılan seçimlerde Dursun Özbek seçimleri yeniden kazandı. Seçimleri kazanıp yönetimin başına geçen Özbek, ilk iş olarak teknik direktör konusunu çözmek için düğmeye bastı. Alınan son dakika bilgilerine göre takımın başına Okan Buruk'un düşünüldüğü , anlaşmanın sağlandığı ve 21 Haziran Salı günü resmi açıklamanın geleceği öğrenildi. 

Açıklamanın Pazartesi günü de gelebileceği aktarılırken hoca adaylarından Roberto De Zerbi ve Marco Rose'den yüksek ücret nedeniyle vazgeçildiği bildirildi. Bu nedenle uygun bütçeli bir teknik direktörün seçileceği öğrenildi. 

Daha önce Akhisarspor ile Türkiye Kupası ve Medipol Başakşehir ile Süper Lig Şampiyonluğu yaşayan başarılı teknik direktör Okan Buruk ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek,  yeni teknik direktör ile ilgili yaptığı son açıklamada, "Çalışmalarımız daha önceden devam ediyordu. Önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş meyvelerini toplamaya başlayacağız. Transfer sezonu uzun fakat seçimin haziran ayına denk gelmesinden dolayı bir süre kaybı var. Onu telafi etmeye çalışıyoruz. Yoğun bir çalışma içindeyiz." demiş ve teknik direktör konusunda tarih vererek şunları söylemişti:

"Cumhuriyetin 100'üncü yılında iyi neticeler almak üzere yoğun bir çalışma içindeyiz. Taraftarımızın bizden beklentileri var. Onları ve camiayı memnun edecek bir yıl geçirmeyi diliyorum. Teknik direktör ile ilgili ise önümüzdeki hafta belli olacak. Transferlerimizi de sırasıyla yapıyoruz" 

Ligde sarı kırmızılı takımın başında 18 maça çıkan Torrent toplamda 25 puan toplayabildi.

FATİH TERİM İSMİ KONUŞULUYORDU

Başkan değişikliği sonrası Terim'in göreve yeniden getirilebileceği iddia ediliyordu. Ancak yönetimin Okan Buruk'tan yana tercihini kullandığı belirtildi. Sizce Okan Buruk mu Yoksa Fatih Terim mi gelmeli? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara
Kaynak : Hürriyet

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Okan Buruk ile anlaşıldı arkadaşlar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Fatih terim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Fatih terim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Okan’a fırsat verilmesi çok iyi olmuş