Galatasaray'da son dakika: Gomis takımdan ayrılıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da son dakika: Gomis takımdan ayrılıyor

Son dakika haberi: Okan Buruk, Gomis hakkında flaş son dakika açıklamasını yaptı ve onun takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Spor 23 Nisan 2023 23:06 0
Galatasaray'da son dakika: Gomis takımdan ayrılıyor

Gomis hakkında son dakika açıklaması.

Karagümrük karşılaşmasında ilk 11'de yer almayan Gomis hakkında Okan Buruk bir açıklama yapmış ve "Şöyle : Tabi ki son maç sonrası, Antalyaspor maçında İcardi 45'te oyundan çıkmıştı. İcardi'nin oynama isteği var. Ona da doktor kontrol ettiğinde buügn kadroda olmasına karar verdik. Zaniolo ile başlıyoruz. Barış biliyorsunuz cezalı. Gomis ise son iki günde bel ağrıları şikayeti ile antrenmanlara çıkamadı. Biz de bu anlamda elimizdeki en iyi oyuncuları sahaya sürdük. Başlamak önemli, devam edenler de bizim için önemli. İstekli 11 kişi ile sahadayız"

GOMİS ARTIK OYNAMAK İSTEMİYOR

3-3 biten karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Gomis için son dakika haberini verdi ve Gomis'in artık oynamak istemediğini söyledi. Buruk yaptığı açıklamada, "Santrfor opsiyonlarımızdan biri Gomis'ti. Antrenman öncesi bana geldi ve artık oynamak istemediğini söyledi. Bundan sonra Galatasaray forması giyip oynamak istemediğini söyledi. Ona ihtiyaç olduğunu hatırlatmak istedim. Kabul etti ama bunun gurur meselesi olduğunu iletti. Çaba sarf ettik ama Gomis son kararının bu olduğunu ve değiştirmeyeceğini söyledi" dedi.

MAÇ 3-3 BİTTİ

Galatasaray ile Karagümrük arasındaki karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar, dakikalar içinde 3-1 geriye düştü. Daha sonra Galatasaray, bulduğu 2 golle beraberliği kurtardı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç