Galatasaray'da Sergio Oliveira Takımdan Ayrılıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da Sergio Oliveira Takımdan Ayrılıyor!

Galatasaray'da kadro çalışması devam ediyor! Sergio Oliveira Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte haberin detayları...

Spor 9 Ağu 2023 13:14 0
Galatasaray'da Sergio Oliveira Takımdan Ayrılıyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir ayrılık ihtimaliyle karşı karşıya. Tete’nin transferinde sona yaklaşan sarı-kırmızılı ekipte, Tottenham’dan Japhet Tanganga transferi gündeme gelmişti. Aynı zamanda Yunus Akgün ve Olimpiu Morutan’a gelen teklifler de Galatasaray tarafından değerlendiriliyordu. Bu sırada Galatasaray’ın deneyimli oyuncusu Sergio Oliveira’ya beklenmedik bir teklif geldi. Ünlü teknik direktör Rafael Benitez, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Sergio Oliveira’nın Celta Vigo’ya transfer ihtimali ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Porto’dan Galatasaray’a transfer olan Portekizli futbolcunun, Rafael Benitez yönetimindeki Celta Vigo’nun radarına girdiği iddia ediliyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Celta Vigo, Oliveira’nın transferi için Galatasaray ile temas kurmaya hazırlanıyor. Rafael Benitez, deneyimli futbolcunun transferini isteği konusunda ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Sergio Oliveira’nın da ayrılığa sıcak baktığı ifade edilirken, olası transferin maliyeti hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi. Geçtiğimiz sezon Porto’dan 3 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer olan Sergio Oliveira, sarı-kırmızılılarla 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Futbolcu, yıllık 2 milyon 750 bin euro kazanıyor.

Galatasaray, bu beklenmedik gelişmeler ışığında transfer stratejisini yeniden gözden geçirebilir. Özellikle Sergio Oliveira’nın takımdan ayrılması durumunda, Galatasaray’ın orta sahada alternatif planlar yapması gerekebilir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç