Galatasaray'da Sacha Boey Takımdan Ayrılıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da Sacha Boey Takımdan Ayrılıyor!

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Sacha Boey'e teklifler gelmeye devam ediyor! İşte haberin detayları...

Spor 2 Ara 2023 0
Galatasaray'da Sacha Boey Takımdan Ayrılıyor!

Bu akşam deplasmanda Pendikspor'un konuğu olacak Galatasaray'ın yıldız ismi yuvadan uçuyor. Aslan'ın yıldız ismiTürk futbol tarihine geçecek.

Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İngiliz devi Manchester United ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma ihtimalini son maça bırakan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan'ın yıldız ismi yuvadan uçuyor.

Galatasaraylı Sacha Boey'e İngilizlerden büyük onur! | Goal.com Türkçe

Bu akşam Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Pendikspor'un konuğu olacak Galatasaray'ın yıldız ismi dünya devine transfer oluyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi bu transfer ile Türk futbol tarihine geçerek tekrarlanması güç bir başarıya imza atacak.

İngiliz devi Manchester United, Galatasaray'ın yıldız savunma oyuncusu Sacha Boey'i kadrosuna katma kararı aldı.

İngiliz ekibinin Hollandalı teknik adamı Erik ten Hag'ın bu transfer için ısrarcı olduğu öne sürülürken United'ın Boey için 25 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. İngiliz ekibinin devre arasında Galatasaray'a resmi teklif sunması bekleniyor.

Sacha Boey ne kadar sahalardan uzak kalacak? | Goal.com Türkçe

TARİHE GEÇECEK
İngiltere'de forma giymek isteyen Fransız savunma oyuncusu United'in kendisi için resmi teklif yapması halinde bu teklifi kabul etmeye sıcak bakıyor. 2021 yazından bu yana Galatasaray forması terleten başarılı savunma oyuncusu, sarı-kırmızılı forma altında 76 maçta görev aldı ve 3 gol 4 asiste imza attı.

23 yaşındaki yıldız savunma oyuncusunun güncel piyasa değerinin 17 milyon euro olduğu öğrenildi. Boey, söz konusu bedel karşılığında İngiliz devine imza atarsa Süper Lig'den yurtdışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçecek.

Tüm transfer gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç