Galatasaray'da İki İsmin Bileti Kesildi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da İki İsmin Bileti Kesildi!

Galatasaray, Okan Buruk'un talimatıyla kadroda olan iki ismin gönderilmesine karar verdi! İşte o oyuncular ve detaylar...

Spor 5 Ara 2023 0
Galatasaray'da İki İsmin Bileti Kesildi!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, performansta bekleneni veremeyen Angelino ve Ndombele ile yolların ayrılması konusunda yönetime bilgi vereceği belirtildi. Öte yandan yedek kaldığı için şikayetçi olan Nelsson'un da devre arası başka bir takıma transfer olması konuşuluyor.

Angelino Galatasaray'a imza attı - Son Dakika Haberleri

Galatasaray, geçtiğimiz yaz büyük umutlarla transfer ettiği iki isimle ocak ayı transfer döneminde yollarını ayırıp yerine takviye yapacak.

Teknik direktör Okan Buruk, Angelino ve Ndombele’nin performansından memnun olmadığını sarı-kırmızılı yönetime iletecek. Kiralık olarak forma giyen iki futbolcunun kulüpleri Leipzig ve Tottenham’la görüşmelere birkaç hafta içinde başlanması, sözleşmelerin karşılıklı feshedilmesi bekleniyor.

Ndombele eski formunu hedefliyor - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber  kaynağı

NELSSON DA GÜNDEMDE
Ayrıca yedek kaldığı için şikayetçi olan ve Okan Buruk’un tercihini eleştiren Nelsson’un da devre arası başka takıma transferi gündemde. Sarı-kırmızılılar, sol bek ve orta saha transferine ek olarak stopere de oyuncu arayışına girebilir.

Galatasaray Nelsson'u arıyor - Son Dakika Haberleri

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç