Galatasaray'da İcardi şoku: Sosyal medyadan sildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da İcardi şoku: Sosyal medyadan sildi

Son dakika haberi: Galatasaraylılara İcardi şoku geldi. İcardi, sosyal medyadan Galatasaray paylaşımını sildi.

Spor 6 Haz 2024 0
Galatasaray'da İcardi şoku: Sosyal medyadan sildi

Son dakika: Galatasaray'da İcardi şoku.

Galatasaray'da şok yaşanıyor. Taraftar, İcardi'nin son hamlesinden sonra büyük tedirginlik yaşadı. Gelen son dakika bilgilerine göre Galatasaray'ın yıldızı, sosyal medya hesaplarından Galatasaray'ı sildi.

Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarın vazgeçilmezi haline gelen İcardi'den çok konuşulacak bir hamle geldi.

2023 2024 Süper Lig sezonunda gol kralı olan ve takımının şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan İcardi, yaptığı son hamle ile tüm Galatasaraylıları şok etti.

Transferinde Erden Timur'un büyük rol oynadığı İcardi, geçtiğimiz gün Timur'un istifa etmesi sonrası ona destek açıklamasında bulunmuştu.

İcardi açıklamasında, "Hiçbir zaman yalnız değildin. Hiçbir zaman yalnız yürümedin. Her savaşta omuz omuza, her şeye ve herkese karşı savaştın.. Birlikte göğüs gerdik fırtınalara, ne kadar güçlü olursa olsun ve hep galip çıktık. Bugün aşklarınızın kulübüne, uğruna canınızı verdiğiniz kulübe veda ediyorsunuz ve çok az kişi bunu biliyor ama bitti diye ağlamayın, oldu diye gülümseyin ve eminim gelecekte öyle olacaktır. Geri döneceksin ve her zamankinden daha güçlü olacaksın. Seni çok seviyorum Erden Timur, her şey için sonsuz teşekkürler" demişti.

İşte instagram paylaşımı:

İcardi'nin öne çıkanlardan sabitlediği Galatasaray paylaşımlarının yönetime tepki olarak yapıldığı belirtilirken sarı kırmızılı taraftar, yakın zamanda başlayacak transfer sezonu öncesi böyle bir hamle olması karşısında tedirgin oldu.

Gelecek sezon da İcardi'yi takımda görmek isteyen taraftar, transfer sezonunda elde tutulmasını istiyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç