Galatasaray'da Beklenmedik Ayrılık!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'da Beklenmedik Ayrılık!

Bu sezon gösterdiği performansla adeta gözlerin pasını silen Toreira, Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte detaylar...

Spor 25 Haz 2023 18:31 0
Galatasaray'da Beklenmedik Ayrılık!

Galatasaray’ın şampiyonluk yolculuğunda önemli bir rol oynayan Lucas Torreira’nın menajeri, dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ederken, takımdan ayrılma olasılığı bulunan oyuncularla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Lucas Torreira’nın menajeri Pablo Bentancur, La Lazio Siamo Noi’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Galatasaray’ın Torreira’yı satma gibi bir düşüncesi yok. Gelecek hafta, Lazio ile bir randevumuz var ve tekliflerini dinlemek için buluşacağız.”

Bentancur, Uruguaylı oyuncunun İtalya’yı sevdiğini belirterek, “Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor ve Lucas her zaman İtalya’yı sevmiştir. O satılık bir oyuncu olmasa da, işte böyledir. Randevuyu aldık. Lazio büyük bir kulüp, saygı duyuyoruz ve bu yüzden tekliflerini dinleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ancak Galatasaray’ın, yıldız orta sahayı satmak istemediği biliniyor, ancak uçuk bir bonservis ücreti sunulmadığı sürece bu durumun değişmeyeceği ifade ediliyor.

Uruguaylı yıldızın piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. Galatasaray ile geçtiğimiz sezon 34 maça çıkan Torreira, 1 asistlik bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılılar, Torreira’yı Arsenal’dan 6 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Sonuç olarak, Galatasaray’ın Lucas Torreira’yı takımda tutmak istediği ancak Lazio’nun tekliflerini dinlemeye açık olduğu ve oyuncunun İtalya’ya olan ilgisinin olduğu belirtiliyor. Galatasaray, yıldız oyuncusunu ancak yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı düşünüyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç