Galatasaray Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katmak Üzere!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katmak Üzere!

Sezonu ilk ikide bitirmeyi garantileyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Aslan, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. İşte haberin detayları...

Spor 23 Mart 2024 0
Galatasaray Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katmak Üzere!

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı hedefleyen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, yeni orta sahasını İngiltere'de buldu. Sarı-kırmızılı ekip, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Aslan, yeni 10 numarasını İngiltere'de buldu.

Christian Eriksen wants to see a more clinical Manchester United | beIN  SPORTS

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mertens'in takımdan ayrılma ihtimali karşısında yeni 10 numara arayışlarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, '1 yıl daha kal oyuncu/antrenör olarak devam et' teklifi yaptığı Mertens'in ayrılması halinde B planını hazırladı.

Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United formasını terleten ve sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanan Danimarkalı yıldız orta saha oyuncusu Christian Eriksen'i gözüne kestirdi. Gelecek sezonun sonuna dek İngiliz ekibiyle sözleşmesi bulunan Danimarkalı yıldız orta saha oyuncusunun İngiliz deviyle yollarını ayırırsa sarı-kırmızılı ekibe transfer olacağı öne sürüldü.

Christian Eriksen, İstanbul devine geliyor! | Goal.com Türkçe

Bu sezon İngiliz devinin forması altında 21 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 32 yaşındaki süper yıldız için bugüne dek toplamda 42,65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

32 yaşındaki süper yıldız futbol kariyeri boyunca toplamda 614 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 118 gol 174 asiste imza attı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç