Galatasaray Yıldız Forvetini Fransa'da Buldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Yıldız Forvetini Fransa'da Buldu!

Sezon sonunun yaklaşmasıyla takviye çalışmalarına başlayan Galatasaray, yeni forvetini Fransa'da buldu. İşte haberin detayları...

Spor 20 Nisan 2024 0
Galatasaray Yıldız Forvetini Fransa'da Buldu!

Süper Lig'in lideri Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yeni golcüsünü Fransa'da buldu. Aslan, tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu elde etmeyi hedefleyen Galatasaray, Nisan ayının son günlerinin yaklaşmasıyla takviye çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, yeni golcüsünü Fransa'da buldu.

Kış transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Carlos Vinícius'un performansından memnun olmayan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek golcü arayışlarına başladı.

Icardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fransız ekibi Bordeaux formasını terleten 22 yaşındaki Sloven golcü Zan Vipotnik'e kancayı taktı. Sloven golcünün menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılı ekibe önerildiği öğrenilirken Galatasaray'ın bu transferi yazın yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde bitirmeyi hedeflediği belirtildi.

TARİHE GEÇECEK

Bu sezon Fransız ekibinde 34 karşılaşmada görev alarak 8 gol 2 asiste imza atan genç yıldızın güncel piyasa değerinin 2 milyon euro olduğu öğrenildi. 22 yaşındaki genç yetenek, futbol kariyeri boyunca toplamda 116 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 42 gol 6 asiste imza attı.

Sloven yıldız, Galatasaray'a transfer olması halinde saro-kırmızılı ekibin tarihindeki ilk Sloven futbolcu olarak tarihe geçecek.

Sloven golcünün forma giydiği Fransız ekibini sarı-kırmızlı takımın eski yıldızı Albert Riera çalıştırıyor. Aslan'ın bu durumu fırsata çevirmeyi hedeflediği ve transferi kısa süre içerisinde bitirmeyi amaçladığı iddia edildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç