Galatasaray Yeni Kalecisini Buldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Yeni Kalecisini Buldu!

Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor! Yabancı kaleci transferi yapmak isteyen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı! İşte detaylar...

Spor 14 Ağu 2023 13:07 0
Galatasaray Yeni Kalecisini Buldu!

Galatasaray, İtalyan kulübü Atalanta’nın Arjantinli kalecisi Juan Agustin Musso’yu transfer etme isteğiyle hareket ediyor. Musso daha önce Fenerbahçe’nin de dikkatini çekmişti.

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, Galatasaray kulübü, 29 yaşındaki Arjantinli kaleci Juan Agustin Musso ile yoğun bir şekilde ilgileniyor. Bu ilgi, Türk kulübünün Musso’yu takımına katma arzusunu gösteriyor.

Galatasaray’ın Musso’ya olan ilgisi hakkında, “Sarı-kırmızılı ekipte Musso için çanlar çalıyor. Kulüp, 29 yaşındaki Arjantinli kaleciyi kadrosuna katmak konusunda yakından ilgileniyor.” şeklinde ifadeler yer alıyor.

Kariyerine Arjantin’in Racing Club takımında başlayan Juan Agustin Musso, 2018 yazında İtalyan ekibi Udinese’ye transfer oldu. Bu transferin ardından 2021 yazında, Musso Atalanta kulübüne transfer olmak üzere yola çıktı.

29 yaşındaki deneyimli kaleci, Udinese ve Atalanta gibi İtalyan futbolunun önemli kulüplerinde forma giyerek kariyerini sürdürdü. Şimdi ise Galatasaray’ın transfer girişimiyle gündeme gelmesi, Musso’nun uluslararası futbol arenasında yarattığı etkiyi bir kez daha gösteriyor.

Bu gelişme, Musso’nun kariyerinde yeni bir döneme işaret edebilirken, Galatasaray’ın kaliteli bir kaleci arayışındaki kararlılığını da yansıtıyor. Futbolseverler, bu transfer spekülasyonunu yakından takip ederek gelişmeleri beklemeye devam edecekler.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç