Galatasaray Yeni Kalecisini Brezilya'da Buldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Yeni Kalecisini Brezilya'da Buldu!

Devre arası transfer döneminde kalesini güçlendirmek isteyen Galatasaray, yeni kalecisini Brezilya'da buldu! İşte transferin detayları...

Spor 6 Ara 2023 0
Galatasaray Yeni Kalecisini Brezilya'da Buldu!

Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde bu sezon şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yle kıyasıya yarışan Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Deneyimli eldiven Muslera'nın halefini bulan Cimbom, rotayı Brezilya'ya çevirdi.

Geride kalan sezonda Okan Buruk önderliğinde şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Sezon başında birçok transfer yapan Sarı-Kırmızılılar devre arası transfer döneminde de mevcut kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor.

Eterna promessa? Lucas Perri reencontra o São Paulo como destaque do  Botafogo | botafogo | ge

Şampiyonlar Ligi ve Trendyol Süper Lig'de başarılı bir performans ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar, ligde Fenerbahçe'yle kıyasıya yarış verirken, Şampiyonlar Ligi Grupları'nda da Kopenhag ve Manchester United ile ikincilik yarışı veriyor.

Sezon başında kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, tecrübesiyle kadroya olumlu etki edecek futbolcuları kadrosuna kattı. Mauro Icardi, Hakim Ziyech, Davinson Sanchez gibi isimleri transfer eden Galatasaray devre arasında yeniden transfer harekatına kalkacak.

Tecrübeli eldiven Fernando Muslera'nın sık sık sakatlanmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, efsane kalecisi Taffarel'in önerdiği Brezilyalı kaleci için rotayı Güney Amerika'ya çevirdi.

Como Lucas Perri foi de descartável no São Paulo a essencial no Botafogo |  Goal.com Brasil

Brezilya ekiplerinden Botafogo'da forma giyen Lucas Perri'ye kancayı takan Sarı-Kırmızılılar, oyuncu için transfer girişimlerine başlayacak. 2022 yılından beri Brezilya ekibinin formasını giyen Perri'nin 2 yıllık sözleşmesi kaldı. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Perri de Avrupa'ya transfer olmaya sıcak bakıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç