Galatasaray Tete Transferini Bitirdi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Tete Transferini Bitirdi!

Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor! İşte Tete transferinin detayları...

Spor 10 Ağu 2023 14:37 0
Galatasaray Tete Transferini Bitirdi!

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, kanat hattına bir takviye daha yaparak 23 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Tete ile 4+1 yıllık anlaşmaya vardı. Leicester City formasıyla İngiltere Premier Lig’de görev alan genç oyuncu, Galatasaray kadrosuna dahil oldu.

Tete’nin Galatasaray’a transferiyle ilgili detaylar da netleşti. Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 2.8 milyon euro kazanacak ve ayrıca 3 milyon euro imza parası alacak. Transferde ödeme planı da belirlendi; Galatasaray, Tete’ye imza parasını 2.5 yıl içerisinde ödeyecek.

Transfer işleminin resmi açıklamasının yarın yapılması bekleniyor. Tete’nin sözleşmesi detaylı bir şekilde incelenirken, oyuncu da kulüp doktoru Yener İnce’nin Slovenya’dan dönüşünün ardından sağlık kontrollerinden geçti. Bu süreçlerin tamamlanması nedeniyle transferin biraz uzadığı öğrenildi.

Galatasaray, Tete’nin katılımıyla kanat hattını güçlendirerek yeni sezon öncesi kadrosunu daha da sağlamlaştırmayı amaçlıyor. Kulüp, genç yetenek Tete’nin performansıyla başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç