Galatasaray Süper Orta Sahayı Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Süper Orta Sahayı Kadrosuna Katıyor!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna orta saha transferi yapmak isteyen Galatasaray, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı! İşte haberin detayları...

Spor 14 Ara 2023 0
Galatasaray Süper Orta Sahayı Kadrosuna Katıyor!

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmayı ve UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 50 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Yer yerinden oynayacak...

Kopenhag karşısında alınan yenilgi ile Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray,yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. UEFA Kupası'nı ikinci kez müzesine götürmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 50 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Thomas Partey on the move? Juventus open transfer talks with Arsenal after  agreeing personal terms with midfielder | Goal.com

Deplasmanda alınan Kopenhag yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi macerası sona eren Galatasaray, vakit kaybetmeden transfer çalışmalarını kaybetti. Yaz transfer döneminde Icardi,Ziyech, Tete ve Zaha gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, kış transfer döneminde 50 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmayı amaçlıyor.

50 MİLYON EUROLUK SÜPER YILDIZ

Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kopenhag karşısında alınan yenilginin ardından zaman kaybetmeden listesinde yer alan oyuncularla görüşmek için harekete geçti. 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, gözünü 50 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekibin, İngiliz devi Arsenal formasını terleten Thomas Partey ismine yoğunlaşacağı öne sürüldü.

Okan Buruk'un yıldız ismi kadrosunda görmeyi çok istediği, Buruk'un ısrarı sonucunda sarı-kırmızılı ekibin yıldız orta saha oyuncuu için hamle yapacağı iddia edildi.

Thomas Partey ready to hand Arsenal major injury boost

Aslan'ın 30 yaşındaki futbolcu için devre arasında kiralama teklifi yapma kararı aldığı öğrenildi. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bu sezon beklentilerin altında kalan yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

Bu sezon 5 maçta görev alan yıldız orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda skor katkısı sunamadı. Yıldız futbolcunun devre arasında Arsenal ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç