Galatasaray Sergio Ramos Transferini Bitirdi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Sergio Ramos Transferini Bitirdi!

Şampiyonlar liginde ön elemeleri geçip gruplara kalmayı başaran Galatasaray, Sergio Ramos transferini bitiriyor! İşte haberin detayları...

Spor 30 Ağu 2023 16:03 0
Galatasaray Sergio Ramos Transferini Bitirdi!

Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaştığı Norveç ekibi Molde'yi 5-3 ile geçerek Devler Ligi'nde grup aşamasına kalan Galatasaray, yılın transfer bombasını patlattı. Aslan, Türk futbol tarihine geçecek transferi açıklamak için artık resmen geri sayıma geçecek. Sarı-kırmızılı ekip, yılın transferini kısa süre içerisinde açıklayacak.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında 2-3 mağlup ettiği Norveç ekibi Molde'yi dün akşam 2-1 ile geçerek 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kaldı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bu kez yılın transfer bombasını patlattı. Aslan, tarihe geçecek transferi açıklamak için artık resmen geri sayıma geçti.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Fanatik'in haberine göre; Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlayan Galatasaray, aylardır kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğü Sergio Ramos transferinde mutlu sona ulaştı. Haberde sarı-kırmızılı ekibin Ramos ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve Galatasaray'ın bu transferi saatler içerisinde açıklamasının beklendiği kaydedildi.

Aslan'ın 37 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Ramos'u 10 milyon euro seviyesinde ikna ettiği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Fransız devi PSG formasını terleten tecrübeli savunma oyuncusu 45 maçta görev alırken takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu.

37 yaşındaki dünya yıldızının, transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç